Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Elina Vaittinen radiotoimittajaksi Medialähetys Sanansaattajiin

Medialähetys Sanansaattajat

Elina Vaittinen radiotoimittajaksi Medialähetys Sanansaattajiin

Tiedote.
Julkaistu: 28.06.2013 klo 07:30
Julkaisija: Medialähetys Sanansaattajat

Filosofian maisteri Elina Vaittinen, 37, on valittu radiotoimittajaksi/juontajaksi Medialähetys Sanansaattajiin (Sansa). Hänen päätehtävänään on viitenä päivänä viikossa kuultavan Raamattu kannesta kanteen -ohjelman toimittaminen ja juontaminen. Yli 16 vuotta jatkuneella ohjelmalla on noin 200 000 viikkokuuntelijaa. 

Elina Vaittisella on monipuolinen kokemus kristillisestä mediatyöstä niin printtimediassa, radiossa kuin televisiossakin. Hän on muun muassa työskennellyt toimitussihteerinä, toimittajana ja juontajana, viimeksi Radio Deissä useita jaksoja. Hän on käsikirjoittanut ja juontanut lasten kristillistä tv-ohjelmaa Aarrearkku, ja hänellä on runsaasti esiintymiskokemusta myös laulajana.

Helsingissä asuva, lapualaissyntyinen Elina Vaittinen aloittaa työt Sansan toimistossa Hyvinkäällä syyskuun alussa. Raamattu kannesta kanteen -ohjelmaa alusta asti eli vuodesta 1997 toimittanut ja juontanut Inga-Lill Rajala siirtyy eläkkeelle loppuvuodesta.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelmalla on noin 200 000 viikkokuuntelijaa Radio Deissä, Radio Kajauksessa ja Järviradiossa. Lisäksi Jukka Norvannon raamattuopetuksia voi kuunnella internetistä ja äänitteinä sekä lukea kirjoina. Kesäkuussa julkaistu RKK-sovellus on tuonut 600 tuntia raamattuopetusta ladattavaksi myös Applen iStoreen.

Raamattu kannesta kanteen -ohjelman toimittajaksi/juontajaksi pyrki noin 40 hakijaa. Kun samanaikaisesti avoinna oli myös toimistosihteerin sijaisuus, Sansan toimistoon Hyvinkäälle haki yhteensä lähes sata työntekijää.

Liitetiedostot

Medialähetys Sanansaattajat (Sansa) on Suomen ev. lut. kirkon lähetysjärjestö. Se perustettiin Hyvinkäällä vuonna 1973. Sansa tukee kristillistä mediatyötä 43 kielellä Aasiassa, Afrikassa ja Euroopassa. Nykyajan tekniikka vie viestin Jeesuksesta suoraan vastaanottajan korvaan tai silmien eteen, ajattomasti ja rajattomasti.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs