Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Drag queenit kilpailevat TV Viidellä

TV5 Finland Oy

Drag queenit kilpailevat TV Viidellä

Julkaistu: 08.11.2010 klo 09:45
Julkaisija: TV5 Finland Oy

Huippu- draq queen haussa (RuPaul’s Drag Race) on amerikkalainen tosi-tv-ohjelma, jossa kaksitoista toistaan upeampaa kilpailijaa tavoittelee The Next Drag Superstar -titteliä.

TIEDOTE - julkaisuvapaa
8.11.2010 klo 9.45

Huippu- draq queen haussa (RuPaul’s Drag Race) on amerikkalainen tosi-tv-ohjelma, jossa kaksitoista toistaan upeampaa kilpailijaa tavoittelee The Next Drag Superstar -titteliä.

Tästä viihteellisessä sarjasta ei taatusti puutu draamaa, glamouria, diivailua, peruukkeja tai tekoripsiä. Kilpailun juontajana ja yhtenä tuomareista loistaa legendaarinen draq queen RuPaul, joka on häikäisevä ja hulvattoman hauska esiintyjä.

Voittajalta vaaditaan tuomariston valloittamiseen karismaa, tyyliä, valloittavaa persoonallisuutta sekä sitä jotain pientä ekstraa. Näyttelijänä ja laulajanakin tunnettu RuPaul laittaa kilpailijat viikoittain uusien haasteiden eteen, mutta hän myös mentorina auttaa kilpailjoita valmistautumaan tehtäviin.

Sarjan 12 jaksossa kilpailijat laittavat itsensä likoon mm. poseeratessaan malleina, esiintyessään burleski-tähtinä, laulaessaan lavalla ja valmistaessaan itselleen mieleisen hääpuvun. Ensimmäisessä jaksossa peruukit hulmuavat valokuvaussessiossa, jota inspiroi Tuulen viemää, ja ompelukoneet saavat kyytiä, kun kilpailijat tuunaavat vanhoista verhoista itselleen uuden juhla-asun. Jokaisessa jaksossa yksi kilpailija joutuu jättämään kilpailun.

Jos luulet nähneesi jo kaikki mahdolliset draamakuningattaret telkkarissa, katso tämä sarja!

Sarja nähdään torstaisin klo 20.00 alkaen 18.11.


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs