Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Cumulus juhlistaa Eppu Normaalin 40-vuotista taivalta valokuvanäyttelyllä

Restel Oy

Cumulus juhlistaa Eppu Normaalin 40-vuotista taivalta valokuvanäyttelyllä

Tiedote.
Julkaistu: 26.05.2016 klo 08:00
Julkaisija: Restel Oy

Tampereen Koskikadun Cumulus-hotellissa on avattu Eppu Normaali -valokuvanäyttely. Legendaarinen Eppu Normaali juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan ja juhlavuoden kunniaksi järjestetty näyttely tarjoaa faneille ainutlaatuisia välähdyksiä bändin monipuoliselta uralta.

Hotellin aulaan ja ravintolaan sijoitetut 45 valokuvaa on ottanut Harri Hinkka, joka on lähes kahden vuosikymmenen ajan kuvannut Eppu Normaalin levynkansia ja virallisia promokuvia. Näytille tulee kuitenkin myös ennennäkemätöntä kuvamateriaalia yhtyeen pitkän uran varrelta. Suurin osa kuvista nähdään nyt ensi kertaa isossa koossa.

Valokuvaaja Harri Hinkka kertoo, että yhtyeen jäsenet ovat saaneet osallistua näyttelyssä nähtävien kuvien valintaan.

”Esillä on kuvia, joita ei ole nähty ennen, esimerkiksi näyttelyä varten kasaamani suuri kollaasi kuvaussessioista. Mukana on myös epäonnistuneita ruutuja, jotka ovat aikanaan jääneet käyttämättä”, Hinkka vinkkaa.

Näyttelyn valokuvat alkavat vuodesta 1999, jolloin Hinkka aloitti yhtyeen kuvaamisen Poko Rekords -levy-yhtiölle. Ensimmäinen kuvaussessio on järjestetty Leivon Leipomon autotallissa. Uusimmat kuvat on kuvattu näyttelyä varten tänä keväänä.

”Eppu Normaalin vahvuus ei ole pönöttää valokuvissa. Pitkäaikaisen, tutun valokuvaajan kanssa olemme onnistuneet olemaan kuvissa rennosti ja jopa alasti. Se sopii meille”, yhtyeen jäsenet kommentoivat.

Juhlavuonna nähdään myös Eput-elokuva, joka saapuu valkokankaille loppuvuodesta. Eppu Normaalin juhlavuoden konsertti järjestetään 6. elokuuta Tampereen Ratinan stadionilla. Cumulus on konsertin virallinen majoituskumppani.

Valokuvanäyttely on auki elokuun loppuun saakka, ja sinne on vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Hanna Pasanen, Brand Manager Cumulus, hanna.pasanen@restel.fi, 050 413 6226
Harri Hinkka, valokuvaaja, hinkka@studioharrihinkka.fi, 0400 225 531

CUMULUS
Rento ja uudistuva Cumulus-kaupunkihotelli tarjoaa hyvät unet 20 kaupungin keskustassa. Majoittuessa nautit runsaasta aamiaisesta, saunan löylyistä ja hyvistä yöunista makusi mukaisella tyynyllä. Cumulus-hotellit toivottavat sinut tervetulleeksi 40 vuoden kokemuksella. www.cumulus.fi

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 43 hotellia. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat Bistro, BURGER KING®-, O’Learys-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari- ja Hemingway’s -ravintolat sekä Tapahtumaravintolat. www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs