Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Cramon konsernijohtaja palkittiin vuoden 2012 eurooppalaisena rakennuskonevuokrausalan persoonana

Cramo

Cramon konsernijohtaja palkittiin vuoden 2012 eurooppalaisena rakennuskonevuokrausalan persoonana

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2012 klo 10:30
Julkaisija: Cramo

Eurooppalainen rakennuskonevuokrausalan järjestö The European Rental Association on valinnut Cramon konsernijohtajan Vesa Koivulan vuoden 2012 rakennuskonevuokrausalan persoonaksi.

Rakennuskonevuokrauksen alan ammattilaisista koostuva tuomaristo perusteli Vesa Koivulan valintaa hänen esimerkillisellä johtajuudellaan, mikä on näkynyt muun muassa Cramon ja yhtiön ostaman saksalaisen Theisenin yhdistymisprosessissa. Koivula saa kiitosta myös Cramon hyvin jatkuneesta kasvuvauhdista.

– Vaikka palkinto jaettiinkin yhdelle henkilölle, haluan omistaa tämän kaikille cramolaisille, jotka ovat tehneet upeaa työtä erittäin vaativassa taloudellisessa ympäristössä. Tämän vuoden aikana aiomme vauhdittaa erityisesti siirtokelpoisten tilojen vuokrausta ja levittää konseptiamme myös Keski-Eurooppaan ja Baltiaan, Koivula kertoo.

Palkinnot jaettiin viime viikon lopulla Oslossa. The European Rental Association palkitsi viidettä kertaa rakentamisen vuokraukseen erikoistuneita yrityksiä ja henkilöitä.

Koivula on toiminut Cramon konsernijohtajana vuodesta 2004. Lisätietoja palkinnoista osoitteessa http://www.khl.com/events/era2012/

 

Lisätietoja, haastattelupyynnöt ja kuvat:

Cramo Finland Oy

Lasse Huuhka, markkinointipäällikkö, p. 040 744 2022, sähköposti: lasse.huuhka@cramo.com

OS/G Viestintä

Toni Perez, p. 0400 630 063, sähköposti: toni.perez@osg.fi

 

Liitetiedostot

Cramo on täyden palvelun toimittaja, joka vuokraa koneita, kalustoa ja siirtokelpoisia tiloja rakennusyrityksille, teollisuudelle ja julkiselle sektorille. Uusien vuokrauskonseptien aktiivisen kehittämisen ansiosta Cramo tarjoaa laajan ja helposti saatavilla olevan valikoiman palveluita ja vuokrattavia tuotteita. Cramolla on noin 200 000 vuokrattavaa konetta, noin 150 000 asiakasta ja 2 400 työntekijää. Yritys toimii 15 eri maassa. Cramo-konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli 492,1 miljoonaa euroa. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Helsingin pörssissä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs