Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Cramo ja Ramirent julkaisevat yhteisyrityksensä Fortrentin logon ja yritysilmeen

Cramo

Cramo ja Ramirent julkaisevat yhteisyrityksensä Fortrentin logon ja yritysilmeen

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2013 klo 14:30
Julkaisija: Cramo

Cramon ja Ramirentin yhteisyritys Fortrent Venäjällä ja Ukrainassa julkaisee uuden logon ja yritysilmeen

Fortrent on johtava kone- ja laitevuokrauspalvelualan tarjoaja Venäjällä ja Ukrainassa ja sillä on yhteensä 22 toimipistettä. Venäjällä toimipisteitä on Moskovassa, Pietarissa, Yekaterinburgissa ja Kalugassa sekä Ukrainassa myös Kiovassa ja Odessassa. Yhteisyrityksen liikevaihto vuonna 2012 oli 52 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä oli noin 400. Emoyhtiö Fortrentin omistajuus ja hallinta on jaettu Cramon ja Ramirentin kanssa tasan 50/50 ja uusi yritys on suomalainen osakeyhtiö.

"Yrityksen nimi Fortrent valittiin kuvastamaan uuden toimijan vahvuutta ja luotettavuutta Venäjän ja Ukrainan markkinoilla. Nimi pohjautuu englanninkielisiin sanoihin fort/force (linnake/voima). Sana «форт» slaavilaisessa kielessä tulee latinan ja ranskan kielistä ja tarkoittaa linnoitusta, sanoo Jarmo Laasanen, integraatiosta sekä Cramon että Ramirentin puolesta vastaava johtaja.

“Fortrentin uusi logo on moderni ja teknisvivahteinen, mikä kuvastaa vahvaa osaamista ja asiantuntemusta, mikä yhdistyy Fortrentissä. Pääväri oranssi on yhdistelmä kahden perustajayrityksen brändien pääväreistä. Harmaa metallinen väri viestii Fortrentin vahvaa osaamista ja luotettavuutta, jossa yhdistyy nykyaikainen vuokrauskalusto ja teknologia, kertoo Anders Collman, Cramo-konsernin viestintäjohtaja.

“Cramon ja Ramirentin liiketoimintojen integraatioprosessi Venäjällä ja Ukrainassa etenee suunnitelmien mukaan. Uuden yritysilmeen myötä alamme vahvistamaan Fortrent-brändin tietoisuutta markkinoilla, kertoo Fortrentin toimitusjohtaja Grigory Grif.

Yhteistyökumppani Fortrentin nimeämisessä ja graafisen yritysilmeen muodostamisessa oli venäläinen PR-toimisto Newton PR & Communications.

Lisätietoja:
Anders Collman, viestintäjohtaja, Cramo Oyj, puh: +46 (0)8 623 5477

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.cramo.com

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs