Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Conmio tuo MTV:n Katsomo-palvelun mobiilikäyttäjien ulottuville

Conmio Oy

Conmio tuo MTV:n Katsomo-palvelun mobiilikäyttäjien ulottuville

Tiedote.
Julkaistu: 18.11.2011 klo 11:05
Julkaisija: Conmio Oy

Mobiilipalveluja kehittävä suomalainen Conmio tuo MTV:n suositun Katsomo-palvelun entistä paremmin mobiilikäyttäjien ulottuville. Katsomo-palvelu tarjoaa televisio-ohjelmia katsottavaksi internetin kautta. Yhä suurempi osa katsojista haluaa katsoa ohjelmia älypuhelimilla ja tablet-laitteilla, ja palvelun mobiiliversio vastaa tähän kysyntään.

Conmio kehittää mobiilipalveluita medioille ja muille sisällöntuottajille ja on toteuttanut vastaavan kaltaisia ratkaisuja useille mediayhtiöille Suomessa ja ulkomailla. Sen suurimpia asiakkaita ovat muun muassa The New York Times, National Public Radio, Gannet ja Bloomberg.

”Mediasisältöjen käyttäminen mobiililaitteilla yleistyy nopeasti ja joissain käyttäjäryhmissä se on jo yleisin tapa käyttää mediaa. Mediayhtiöillä ei ole varaa jättää tätä kehitystä huomiotta”, Conmion toimitusjohtaja Tero Hämäläinen sanoo.

”Mediayhtiöiden ja sisällöntuottajien kannalta on tärkeätä, että palveluiden mobiiliversiot kyetään liittämään olemassa oleviin julkaisujärjestelmiin ja sisältöihin mahdollisimman vähäisellä käsityöllä”, hän jatkaa.

Katsomo-palvelun mobiiliversio julkaistaan ensimmäisessä vaiheessa toimimaan iPhoneissa ja iPadeissa. Käyttöjärjestelmävalikoimaa laajennetaan myöhemmin.

Katsomo-mobiilipalvelu on toteutettu HTML5-pohjaisena web-sovelluksena, joka käyttöliittymältään ja ominaisuuksiltaan vastaa perinteistä sovellusta, mutta toimii nettiselaimessa. Salainpohjaisuuden ansiosta käyttäjän ei tarvitse itse asentaa mitään ohjelmia eikä huolehtia päivityksistä. MTV puolestaan kykenee tavoittamaan katsojansa suoraan tarjoamalla sovellusta itse, ohi laitevalmistajien omien sovelluskauppojen ja niiden asettamien rajoitusten.

”Mobiiliratkaisun ansioista sisältömme ovat saatavilla yhä useammassa käyttötilanteessa ja tavoitamme myös uusia kohderyhmiä, jotka ovat median käyttötavoiltaan edelläkävijöitä. Ulkomaiset esimerkit osoittavat, että kun katselu siirtyy tietokoneelta tablet-laitteisiin, ohjelmia katsotaan useammin ja pidempiä aikoja kerrallaan”, MTV:n internetliiketoiminnasta vastaava apulaisjohtaja Sami Kanninen sanoo.

Katsomo-palvelu toimii osoitteessa m.katsomo.fi.

Lisätietoja:

Tero Hämäläinen
toimitusjohtaja, Conmio
puhelin: 040 752 4241
sähköposti: tero.hamalainen@conmio.com

Sami Kanninen
apulaisjohtaja, webTV, internetliiketoiminta
MTV Oy
puhelin: 010 300 6030
sähköposti: sami.kanninen@mtv3.fi

Conmio on johtava mobiilipalveluiden kehittäjä, joka varmistaa, että asiakkaasi saavat parhaan mahdollisen mobiilin käyttökokemuksen. Conmion mobiiliratkaisut voidaan liittää osaksi mitä tahansa liiketoimintaa ja ne mukautuvat joustavasti liiketoiminnan ja teknologisen toimintaympäristön muutoksiin. Conmion teknologian varaan rakennetuilla palveluilla on jo satoja miljoonia käyttäjiä kuukaudessa. Lisätietoja: www.conmio.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs