Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » BURGER KING® -ketjulla kiireinen viikko – avaa kaksi uutta ravintolaa

BURGER KING®

BURGER KING® -ketjulla kiireinen viikko – avaa kaksi uutta ravintolaa

Tiedote.
Julkaistu: 25.04.2016 klo 15:00
Julkaisija: BURGER KING®

Hampurilaisketju BURGER KING® avaa tällä viikolla kaksi uutta ravintolaa: tiistaina 26.4. Vaasan Kivihakaan ja torstaina 28.4. Helsingin Meilahteen.

 

Meillä on edessämme historiallinen ja erittäin kiireinen viikko, sillä avaamme kaksi uutta ravintolaa eri puolille Suomea”, myhäilee BURGER KING® -ravintoloiden ketjujohtaja Mikko Mollberg. Vaasan ja Meilahden ravintola-avausten jälkeen Suomessa on yhteensä jo 22 BURGER KING® -ravintolaa. ”Tahti on kova, kasvamme noin kymmenen ravintolan vuosivauhtia”, kertoo Mollberg ja lupailee uusia ravintola-avauksia olevan luvassa lisää syksymmällä.

 

Meilahteen 28.4.2016 klo 11.00 avattava BURGER KING® -ravintola työllistää noin 25 henkilöä. BURGER KING® Meilahti sijaitsee toukokuussa avattavan Cumulus Meilahti -hotellin alakerrassa. Hotellin tiloihin on tulossa myös toinen Restelin luotsaama ravintola, Bistro Cumulus, joka tarjoilee mm. modernia street foodia, monipuolisia salaatteja sekä klassisia bistroannoksia, kuten simpukoita ja hitaasti haudutettuja lihaherkkuja. Sekä Bistro että BURGER KING® palvelevat yhtälailla hotellin asukkaita kuin alueella liikkuvia kaupunkilaisiakin.

 

Vaasaan 26.4.2016 klo 9.00 avattava BURGER KING® -ravintola työllistää noin 25 henkilöä. Asiakaspaikkoja ravintolassa on yli 100. Ravintolan erikoisuus on autokaista, jollainen löytyy ennestään vain kahdesta muusta BURGER KING® -ravintolasta.

 

Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu BURGER KING® on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. BURGER KING® -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.

 

Lisätiedot:  

Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy, +358 40 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi

 

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGER KING®, Restel Fast Food Oy, +358 50 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi

 

Hanna Pasanen, Brand Manager Cumulus, Restel Hotellit Oy, +358 50 413 6226, hanna.pasanen@restel.fi

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju. Ketjuun kuuluu yli 14 000 ravintolaa noin 100 maassa eri puolilla maailmaa. Suurin osa (n. 97 %) BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. BURGER KING® -ravintolat palvelevat n. 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Lisätietoja Facebookista ja osoitteesta www.burgerking.fi.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat. 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs