Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » BBC valitsi Ericssonin TV-ohjelmien lähetykseen

Ericsson

BBC valitsi Ericssonin TV-ohjelmien lähetykseen

Tiedote.
Julkaistu: 03.06.2015 klo 09:30
Julkaisija: Ericsson

Ericsson on solminut seitsemänvuotisen lähetyspalvelusopimuksen BBC:n kanssa. BBC on yksi maailman johtavista yleisradioyhtiöistä.

Lähetyspalveluilla tarkoitetaan teknologioita ja toimintoja, jotka mahdollistavat televisio-ohjelmien lähettämisen yleisölle televisioverkon kautta. Ericsson tekee vastaavaa yhteistyötä mm. MTV:n kanssa Suomessa ja TV4:n kautta Ruotsissa.

Sopimuksen mukaan Ericsson tuottaa lähetyksen ja mediahallinnan palveluja BBC:n Iso-Britanniassa näkyville televisiokanaville (BBC One, BBC Two, BBC Four, CBeebies, CBBC ja interaktiivinen Red Button). Lisäksi sopimus kattaa BBC:n kaupallisen uutiskanavan, yli 200:ssa maassa näkyvän BBC World Newsin.

Ericsson on merkittävä kansainvälinen TV-lähetyspalveluiden tarjoaja. Joka päivä ihmiset kaikilla mantereilla katsovat Ericssonin 2 500:n TV-alan ammattilaisen valmistelemia, hallinnoimia ja lähettämiä TV-ohjelmia. Vuositasolla Ericsson jakelee yli 2,7 miljoonaa tuntia ohjelmaa yli 90 kielellä ja yli 500 TV-kanavalla. Ericssonilla on hallussaan lukuisia lähetystoimintaan liittyviä patentteja, ja yhtiö on palkittu viidellä Technical Emmy -palkinnolla.

Tietopaketti lähetyspalveluista ja television tulevaisuudesta

Tietoa Ericssonin mediatuotteista
 

LISÄTIETOJA

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja, Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com

Ericssonin näkemyksiä ja tutkimustietoa liittyen yhteiskuntien verkottumiseen:
http://www.ericsson.com/thinkingahead/networked_society

Painolaatuiset kuvat ja lähetyslaatuiset videot lehdistön käyttöön:
www.ericsson.com/press

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologioiden ja -palvelujen tarjoaja, joka rakentaa eturintamassa verkottunutta yhteiskuntaa. Meillä on pitkät asiakassuhteet maailman suurimpien teleoperaattorien kanssa, minkä ansiosta ihmiset, yritykset ja yhteiskunnat voivat paremmin hyödyntää mahdollisuuksiaan ja luoda kestävämpää tulevaisuutta. 

Palvelumme, ohjelmistomme ja infrastruktuurimme – erityisesti mobiilin, laajakaistan ja pilviteknologian osalta – auttavat tietoliikenne- ja muita aloja menestymään liiketoiminnassaan, toimimaan tehokkaammin, parantamaan käyttäjäkokemusta ja tarttumaan uusiin tilaisuuksiin. 

Noin 115 000 ammattilaistamme sekä asiakkaamme 180 eri maassa tekevät meistä maailmanlaajuisen teknologia- ja palvelujohtajan. Tukemamme verkot yhdistävät yli 2,5 miljardia käyttäjää, ja niiden kautta kulkee 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä. Investoimalla tutkimukseen ja kehitykseen varmistamme, että ratkaisumme ja asiakkaamme pysyvät eturintamassa. 

Vuonna 1876 perustetulla Ericssonilla on pääkonttori Tukholmassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2014 oli 33,1 miljardia Yhdysvaltain dollaria (228,0 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja New Yorkin NASDAQissa. 

Suomen Ericsson työllistää noin tuhat osaajaa, ja yrityksen päätoimipiste on Kirkkonummella. Toiminta Suomessa pohjautuu kolmeen vahvaan osaamisalueeseen: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, paikallisia asiakkaita palvelevaan myyntiin ja palveluorganisaatioon, joka keskittyy sekä paikallisiin että kansainvälisiin asiakkaisiin. Suomen Ericsson sijoittui Great Place To Work -organisaation vuoden 2014 Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa sijalle kolme suurten yritysten sarjassa.

www.ericsson.com 
www.ericsson.com/news
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson
www.youtube.com/ericsson
www.twitter.com/ericsson_fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs