Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Bauer Median yt-neuvottelut ovat päättyneet

Bauer Media Oy

Bauer Median yt-neuvottelut ovat päättyneet

Tiedote.
Julkaistu: 03.02.2016 klo 14:44
Julkaisija: Bauer Media Oy

Radio Nova muuttaa Bauer Median tiloihin

Bauer Media osti Radio Novan sekä Radio Novan, NRJ:n ja Nostalgian myynti- ja markkinointitoiminnot joulukuussa 2015. Samalla Bauer Media aloitti koko henkilöstöään koskevat yt-neuvottelut, jotka ovat nyt päättyneet. Neuvottelujen lopputuloksena Bauer Media irtisanoo 21 henkilöä.

Bauer Median yhteistoimintaneuvottelujen piirissä oli noin 140 henkilöä. Irtisanomisten perusteena ovat liiketoimintojen ja organisaatioiden yhteensovittaminen, uudelleenjärjestelyt sekä päällekkäisten toimintojen poistaminen, ja ne koskevat pääsääntöisesti myyntihenkilöstöä.

Bauer Media Oy on Suomen johtava kaupallinen radiotoimija, johon kuuluvat valtakunnalliset radiokanavat Radio Nova, The Voice, Iskelmä ja Radio City sekä paikallisradiot Radio Pooki Raahessa, Play Radio Tampereella ja Radio Jyväskylä. 

– Suuntaamme nyt katseemme vahvasti tulevaisuuteen. Radio Novan uudet studiot ovat valmistuneet, ja Radio Nova muuttaa MTV:n tiloista Kaapelitehtaalle ensi viikonloppuna. Myös Radio Cityn ja The Voicen lähetykset tehdään Helsingissä. Iskelmän studiot ovat Tampereen Kehräsaaressa, kertoo Bauer Media Oy:n toimitusjohtaja Leena Puntila.

  

Lisätietoja:

Leena Puntila

Toimitusjohtaja

Bauer Media Oy

Puh. 0400527686

Sähköposti: leena.puntila@bauermedia.fi

Bauer Media Oy
Bauer Media Oy on kaupallinen radioyhtiö, johon kuuluvat valtakunnalliset radiokanavat Radio Nova, The Voice, Iskelmä ja Radio City sekä paikallisradiot Radio Pooki Raahessa, Play Radio Tampereella ja Radio Jyväskylä. Bauer Media Oy panostaa vahvasti laadukkaisiin online-sisältöihin ja radiokanavien online-yhteisöt ovat maan suosituimpia. Yhtiön liikevaihto vuonna 2015 oli 17 M€. Bauer Media Oy työllistää Suomessa noin 150 media-alan ammattilaista. Yhtiö on sijoittunut erinomaisesti Great Place To Work –tutkimuksessa ja sen tavoitteena on olla Suomen paras media-alan työpaikka.

Bauer Media Oy kuuluu Bauer Media Groupiin. Bauer Media Group on suurin radiotoimija Pohjoismaissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs