Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Avun tuoteperhe laajenee

A-lehdet Oy

Avun tuoteperhe laajenee

Tiedote.
Julkaistu: 26.05.2015 klo 11:09
Julkaisija: A-lehdet Oy

Apu ui vastavirtaan ja julkaisee uuden printtilehden. Tänään ilmestyvä ensimmäinen Apu Lukemisto on 100-sivuinen lehti ihmisille, jotka rakastavat lukemista. Se on lehti, jolla ei ole kiire ja jonka kanssa vietetään paljon aikaa. Apu Lukemisto tarjoaa suvantopaikan kiivastahtisessa ja sirpaleisessa maailmassa.

”Kohujen, klikkausten ja somepöhinän keskellä on hankalaa hahmottaa kokonaisuuksia ja ymmärtää, mitä ympärillämme todella tapahtuu. Apu Lukemisto tuo selkeyttä sekavaan maailmaan niin, että hälinästä alkaa erottua kokonaisuuksia”, päätoimittaja Marja Aarnipuro sanoo. 

Avun toimituksen lisäksi Apu Lukemistoa ovat olleet tekemässä nimekkäät avustajat kuten Jörn Donner, Tuomas Enbuske, Heikki Hiilamo, Tiina Raevaara ja Johanna Sinisalo.

Apu Lukemiston sisältö on monipuolinen. Intohimoinen elektroniikkaharrastaja Danny esitteli Avulle uskomattoman sähkökotinsa vuonna 1985. Kävimme katsomassa, miltä siellä näyttää nyt. Lehdessä käydään myös läpi ihmisen ja koiran yhteinen historia. Apu Lukemistosta löytyvät henkilökuvat Hillary Clintonista, Akseli Gallen-Kallelasta ja kommodori Markus Aarniosta, jolle meri on koko elämä. Tutustuimme myös Korsnäsiin, joka ei noin vain taivu suomenkielisten tahtoon. Tutkimusprofessori Heikki Hiilamo esittelee Suomen uudet yhteiskuntaluokat. Apu Lukemistossa julkaistaan myös Speden ennen näkemättömiä piirroksia ja tekstejä.

Lehdestä löytyy myös aarteita Avun historiasta ja nostalgiaristikot vuodelta 1933. Lehden takakannessa komeilee Sanna Manderin piirtämä paperinukke Jenni Vartiaisesta.

"Aikakauslehtien voima on punnitussa sanassa ja vahvassa kuvassa. Uskomme A-lehdissä vakaasti suomalaisten haluun lukea viimeisteltyä journalismia. Uusi lehtemme Apu Lukemisto kunnioittaa perusarvoja, valottaa taustoja ja tuo maailman ymmärrettävämmäksi. Toisin kuin muut kustantajat, AlLehdet tuo markkinoille uusia lehtiä. Usea 21 lehdestämme on oman segmenttinsä markkinajohtaja”, myynnin ja markkinoinnin johtaja Pirjo Nurmilaukas kertoo.

Lisätietoja: A-lehdet Oy, päätoimittaja Marja Aarnipuro, puh. 050 414 4565, marja.aarnipuro@a-lehdet.fi

 

 

Apu-tuoteperheeseen kuuluvat Avun ja Apu Lukemiston lisäksi Apu Terveys, ApuRistikot ja ApuKrypto. Lehtiä julkaisee A-lehdet Oy.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs