Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » AVEK palkitsee luovan alan innovatiivisia tuoteideoita

AVEK

AVEK palkitsee luovan alan innovatiivisia tuoteideoita

Tiedote.
Julkaistu: 10.04.2012 klo 10:39
Julkaisija: AVEK

C²-pitchauskilpailu ja päätöstilaisuus 23.5.2012 Tampereella

AVEK palkitsee luovan alan innovatiivisia tuoteideoita

 

AVEK palkitsee C²-tapahtumassa toukokuussa parhaat kulttuuriset tuote- ja palvelukonseptit. Keskiviikkona 23.5. toteutettava C²-päivä tuo yhteen alan tekijät ja kehittäjät Tampereen Musiikkiteatteri Palatsissa.

 

Tapahtuma jakaantuu kahteen osaan: kaikille luovien alojen ammattilaisille suunnattuun ideakilpailuun ja yleisölle avoimeen päätös- ja palkintojenjakotilaisuuteen. Idea- eli pitchauskilpailussa etsitään innovatiivisia, kulttuurisia tuote- ja palvelukonsepteja. Kaksi tuomaristoa palkitsee päivän aikana parhaat ideat 2 500 euron jatkokehityspalkkiolla. Lisäksi jaetaan 2 500 euron palkinto kilpailun parhaalle pitchaukselle. C²-päätöstilaisuudessa yleisö pääsee seuraamaan neljän parhaan pitchaajan avointa loppukilpailua.

 

Ensimmäistä kertaa järjestettävä C²-päivä liittyy pilottivaiheessa olevaan CreaDemo-rahoitusohjelmaan. CreaDemo on kulttuurille suunnattu määräraha, jonka tavoitteena on vahvistaa luovan työn tekemisen edellytyksiä. Tukea myönnetään luovan alan yritysten ja kulttuurialan ammattilaisten tuotekehityshankkeisiin, joissa etsitään uusia luovien alojen ja kulttuuriyrittäjyyden tuote- tai palveluinnovaatioita. AVEK myöntää CreaDemo-tukea opetus- ja kulttuuriministeriön osoittamasta määrärahasta.

 

C²-päivä 23.5.2012, alustava aikataulu:

8.00–14.00 Pitchaukset

15.00–16.30 Päätöstilaisuus ja palkintojenjako

 

Ilmoittautuminen pitchauskisaan sekä päätöstilaisuuteen 17.4.–11.5.2012 sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumislomake ja lisätietoa tapahtumasta julkaistaan AVEKin sivustolla www.kopiosto.fi/avek.

 

Lisätietoja CreaDemo-rahoituksesta: http://www.kopiosto.fi/avek/creademo/creademo/fi_FI/yleista/

 

Lisätiedot

Pääsihteeri Juha Samola, AVEK

juha.samola@avek.kopiosto.fi

09 4315 2351

 

C²-tapahtuman käytännön järjestelyt

Tuottaja Kati Uusi-Rauva, Plikka Projects

kati.uusi-rauva@plikka.fi

040 865 8738

 

Tapahtumapaikka

Musiikkiteatteri Palatsi

Hämeenkatu 30

33200 Tampere

www.palatsiteatteri.fi

 

Liitetiedostot

Tekijänoikeusjärjestö Kopioston yhteydessä toimiva Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK tukee tekijänoikeusvaroilla audiovisuaalista kulttuuria. Varat ovat pääasiassa peräisin hyvitysmaksusta, jota peritään muun muassa dvd-levyistä ja digitaalisista videotallentimista. AVEK myöntää tukea elokuvan eri lajityyppien kehittelyyn ja kulttuurivientiin, audiovisuaalisen alan tekijöiden jatko- ja täydennyskoulutukseen sekä festivaalien ja tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi AVEK myöntää tukea lyhyt-, dokumentti- ja animaatioelokuvien sekä mediataideteosten tuotantoon. Opetus- ja kulttuuriministeriön DigiDemo- ja CreaDemo-määrärahoista tukea myönnetään kulttuuristen sisältöjen ja kulttuuriyrittäjyyden kehittämiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs