Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Australian Beauty and the Geek alkaa TV5:dellä

TV5 Finland Oy

Australian Beauty and the Geek alkaa TV5:dellä

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2011 klo 09:58
Julkaisija: TV5 Finland Oy

Australialaiset kaunottaret ja nörtit kilpailevat Beauty and the Geek -tosi-tv-sarjassa TV5:dellä lauantaisin 11.6. alkaen.

Sarjaan valitut kahdeksan kaunotarta ovat sosiaalisesti aktiivisia hauskanpitäjiä, jotka rakastavat shoppailua, kun taas kahdeksan nörttiä ovat akateemisesti lahjakkaita älykköjä, jotka eivät välttämättä ole käyneet ollenkaan treffeillä, ja joiden mielenkiinnon kohteena ovat mm. sarjakuvat, pelit ja tietokoneet. Näyttelijä Bernard Curryn juontamassa hauskassa kisassa on mukana niin kauneuskuningattaria ja lentoemäntiä kuin shakkimestareita ja fyysikkoja.

Kaunotarten ja nörttien tiimityötä, tietoja ja karismaa testataan jokaisessa jaksossa erilaisissa tehtävissä. Parhaiten vahvuutensa kilpakumpaninsa kanssa hyödyntävät ja heikkoutensa voittavat kilpailijat pärjäävät kilpailussa. Kaunottaret nähdään opiskelemassa matematiikkaa, arkeologiaa ja lakiasioita, ja nörtit nähdään esiintymässä poikabändissä ja opettelemassa hierontaa. Kuka pareista vie voiton?

Sarja nähdään TV5:llä lauantai-iltaisin alkaen la 11.9. klo 20.05


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV5 ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs