Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Apu Tukikummien yhteistyökumppaniksi

A-lehdet Oy

Apu Tukikummien yhteistyökumppaniksi

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2014 klo 08:25
Julkaisija: A-lehdet Oy

Apu-lehti perustettiin vuonna 1933 työttömien auttamiseksi. Siitä lähtien Avulla on ollut vahva sosiaalinen omatunto. Avun työ syrjäytymisvaarassa olevien nuorten puolesta jatkuu. Heitä on Suomessa 65.000, ja luku pysyy samana joka vuosi, vaikka kasvot vaihtuvat.

Nyt Apu on löytänyt itselleen parhaan mahdollisimman yhteistyökumppanin. Tukikummit on presidentti Sauli Niinistön vuonna 2007 perustama säätiö, jonka myöntämillä varoilla tuetaan Suomessa asuvia, hädänalaisessa asemassa olevia lapsia ja nuoria, jotka taloudellisista syistä ovat vaarassa syrjäytyä.

Erityisen Tukikummit-säätiöstä tekee se, että jokainen lahjoitettu sentti päätyy lyhentämättömänä apua tarvitsevalle perheelle. Byrokratiaa ei ole. Vapaaehtoiset tekevät ilmaista työtä.

"Apu tukee Tukikummien arvokasta työtä antamalla asialle julkisuutta. Teemme aiheeseen liittyviä juttuja ja julkaisemme kuukausittain Nuorten hyväksi -ilmoituksen", Avun päätoimittaja Marja Aarnipuro kertoo.

 

Lisätietoja:

Apu-lehden päätoimittaja Marja Aarnipuro, p. 050 414 4565, marja.aarnipuro@a-lehdet.fi

Tukikummien toiminnanjohtaja Sakari Huovinen, p. 0400 408 489, sakari.huovinen@tukikummit.fi

 

 

 

Apu-brändi on ollut olemassa jo 81 vuotta. Apu-tuoteperheeseen kuuluvat Apu-lehti, apu.fi, Apu Terveys, Apu Ristikot ja Apu Krypto. Apu-lehdellä on 430.000 lukijaa (KMT 2013). Apua julkaisee A-lehdet Oy.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs