Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » AP24.fi tarjoaa medialle uusia artikkeleita ja kuvia

AP24.fi

AP24.fi tarjoaa medialle uusia artikkeleita ja kuvia

Julkaistu: 16.06.2010 klo 15:16
Julkaisija: AP24.fi

AP24.fi myy journalistien ja asiantuntijoiden artikkeleita ja kuvia median julkaistavaksi. Seuraavaa aineistoa on tuotettu julkaistavaksi:

AP24.fi myy journalistien ja asiantuntijoiden artikkeleita ja kuvia median julkaistavaksi. Seuraavaa aineistoa on tuotettu julkaistavaksi:


-New Yorkissa työskentelevän toimittajan Mika Horellin taustajuttu rasismin elämisestä Obaman USA:ssa täydennettynä mustan torikauppiaan haastattelulla. Mukana on myös kainalojuttu oikeusministeriön toimista rasismin kitkemiseksi. Kuvia 2 kpl. Hinta 330 euroa, kuva 60 euroa/kpl.

-Hilkka Kotkamaan kirjailijahaastattelu. Haastateltava on kuuluisa ruotsalainen dekkarikirjailija Anna Jansson, jolta on suomennettu yhdeksän teosta. Anna Janssonin henkilökuva. Jutun hinta 75 euroa.

-Hilkka Kotkamaan kirjailijahaastattelu. Haastateltava on Elina Hirvonen (s. 1975) helsinkiläinen kirjailija, toimittaja ja dokumenttielokuvaohjaaja. Hänen esikoisromaaninsa "Että hän muistaisi saman" valittiin vuonna 2005 Finlandia-ehdokkaaksi, ja sen käännösoikeudet on myyty yhdeksään maahan. Hinta 75 euroa.

-Riitta Ahosen terveysjuttu jalkaterapiasta. Aihe keskittyy yleiseksi muodostuneeseen vaivaan, sisään kasvaneen kynnen hoitamiseen. Haastateltavana jalkaterapeutti. Jutun hinta 400 euroa.


AP24.fi on riippumaton JSP Media Oy:n tuottama palvelu, joka välittää medialle toimittajien ja asiantuntijoiden artikkeleita ja kuvia. Palvelun käyttämiseksi median edustajat saavat tunnukset ja pääsevät esikatselemaan materiaalia. Kiinnostavan kohteen löytyessä aineistoon voi ostaa julkaisuoikeuden.
Aineisto myydään jatkuvalla käyttöoikeudella.
Tunnuksia voi pyytää tällä sivulla:http://www.ap24.fi/luo-tunnus.html

Aineisto myydään jatkuvalla käyttöoikeudella.

Palveluun päivittyy uusia juttuja koko ajan. Tarjontaa kannattaa seurata!

Lisätiedot
AP24.fi
www.ap24.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs