Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Annalect tulee Suomeen – maailmanluokan markkinointiteknologia nyt suomalaisyritysten saatavilla

Annalect tulee Suomeen – maailmanluokan markkinointiteknologia nyt suomalaisyritysten saatavilla

Tiedote.
Julkaistu: 17.05.2016 klo 10:30
Julkaisija: Omnicom Media Group Finland

Omnicom Media Group tuo Suomeen markkinointia tehostavan palvelu- ja teknologiatarjooman, Annalectin. OMG:n data- ja analytiikkakivijalka Annalect on globaalilla tasolla ainutlaatuinen yhdistelmä markkinointiteknologiaa, ennakoivaa analytiikkaa ja strategista asiakasymmärrystä. New Yorkissa vuonna 2010 perustettu Annalect on palkittu kansainvälisesti markkinointidatan hallintakyvykkyydestään.

Omnicom Media Group tuo Suomeen tähän asti vain globaaleiden toimijoiden saatavilla olleen data- ja analytiikkakivijalan Annalectin, jonka ainutlaatuinen tapa yhdistää tieto, teknologia ja valmiit työkalut muuttaa radikaalisti markkinoinnin tuttuja toimintamalleja.

Annalectin lanseerausta Suomen markkinoille on pohjustettu noin vuoden verran. Nyt uusi toimintamalli on valmis. Vuoden aikana Suomeen on muun muassa rekrytoitu lähes 30 uutta analytiikka- ja teknologia-asiantuntijaa sekä tutkijaa, ja rakennettu big data -alustoilla pyörivät, markkinoijille räätälöidyt dashboard-ratkaisut sekä koneoppimisalgoritmeihin perustuvat ennakoivat analytiikkamallit tehostamaan sekä markkinoinnin automaatiota että investointien hallintaa.

Suomessa Annalect integroituu kahteen vahvaan mediatoimistoon OMD:hen ja ToinenPHD:seen. Näin teknologia, analytiikka, asiakasymmärrys ja markkinoinnin toteutus yhdistyvät saman katon alle Helsingin Lintulahdenkadulla.

”Annalectin ytimessä on tiedon hyödyntäminen. Integroimme asiakkaidemme ja kumppanien tietolähteet ja hyödynnämme niistä saatavan datan markkinoinnin tehostamiseksi. Palvelumme tekee erityiseksi monitahoisen datan prosessoinnin nopeus ja laatu. Pystymme nyt luomaan tiedolla johdetun markkinointistrategian, jonka voimanlähteenä toimii integroitua teknologiaa, moderneja työkaluja, konsultointia ja aktivointia hyödyntävä vahva koneisto”, sanoo Jussi Piri, Managing Director, Annalect.

McKinseyn* mukaan yritykset, jotka johtavat markkinointia ja myyntiä tiedolla parantavat markkinoinnin tuottoa (MROI) 15–20 prosenttia. Annalectin teknologiset kyvykkyydet ja toimintamallin edelläkävijyys olivat avainroolissa muun muassa maailman suurimman markkinoijan, Procter&Gamblen päätymisessä Omnicom Media Groupin asiakkaaksi 2,5 miljardin dollarin markkinointipanostuksineen. Nyt nämä Annalectin kyvykkyydet tuodaan täysimääräisesti suomalaisyritysten saataville.

”Olemme todella innoissamme päästessämme tuomaan Annalectin suomalaisyritysten palvelukseen. Tämä on suurin uutisemme vuosiin. Tämän päivän markkinointipäättäjän pitää tietää mitä brändille on tapahtunut – me pystymme nyt myös kertomaan miksi jotain on tapahtunut ja mitä kannattaisi tehdä seuraavaksi”, jatkaa Teemu Neiglick, CEO, Omnicom Media Group Finland.

Annalect työllistää maailmanlaajuisesti yli tuhat tiedolla johtamisen ammattilaista. Suomalaisyrityksiä palveleva Annalectin tiimi muodostuu yhteensä noin neljästäkymmenestä datan, teknologian ja tutkimuksen asiantuntijasta. Annalectin tiimiin on kevään aikana siirtynyt muun muassa Jorma Hakanen Research Internationalin johtoryhmästä, Vilja Kumpulainen-Sanna Taloustutkimuksen tutkimusjohtajan tehtävästä, Tuomas Matilainen K-Plussan CRM-analytiikasta sekä Petri Mertanen Super Analyticsin digitaalisen analytiikan vetäjän paikalta.

*McKinsey 2013, http://www.forbes.com/sites/mckinsey/2013/07/22/big-data-analytics-and-the-future-of-marketing-sales/#631071344d66

 

Lisätiedot:

Jussi Piri, Managing Director, Annalect, p. 040 592 4933,  jussi.piri@annalect.com

Teemu Neiglick, Chief Executive Officer, Omnicom Media Group Finland, p. 044 338 3592, teemu.neiglick@omnicommediagroup.com        

 

www.annalect.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs