Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » Adobe julkaisi uudet Elements 14 -ohjelmistot

Adobe

Adobe julkaisi uudet Elements 14 -ohjelmistot

Tiedote.
Julkaistu: 25.09.2015 klo 08:08
Julkaisija: Adobe

Adobe julkaisi suositusta kuva- ja videoeditointiohjelmistojen Adobe Elements -tuoteperheestä uuden sukupolven. Adobe Elements 14 -ohjelmistojen uudet ominaisuudet laajentavat kuvaeditoinnin mahdollisuuksia mahdollistamalla esimerkiksi selfie-kuvien yksityiskohtien viimeistelyn.

Adobe Elements 14 sisältää uudet versiot Photoshop Elements- ja Premiere Elements -ohjelmistoista. Useat uudet muokkausmahdollisuudet ja tehokkaat työkalut helpottavat näyttävien kuvien ja videoiden viimeistelyä. Uusiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa toiminto, joka tekee yksittäisten hiusten leikkaamisesta pois kuvasta helppoa.

”Adobe Elements 14 -ohjelmistot tuovat valokuvien ja videoiden editointiin uusia luovia mahdollisuuksia. Olemme muun muassa poistaneet editoinnista aikaa vieviä vaiheita. Näin käyttäjä saa luovan tuotoksensa nopeasti valmiiksi ja jaettua sen haluamiinsa digitaalisiin kanaviin vaivattomasti”, sanoo Jes Schyum, Adobe Nordicin viestintäpäällikkö.

Adobe on päivittänyt myös Elements Organizer -ominaisuuden, jolla käyttäjä löytää etsimänsä kuvat ja videot aiempaakin nopeammin. People View -ominaisuus puolestaan tunnistaa kuvissa näkyvät kasvot entistä näppärämmin. Ominaisuuden avulla käyttäjä myös löytää kuvat etsimistään henkilöistä aiempaa kätevämmin.

Photoshop Elements 14 -kuvaohjelmiston merkittävimpiä uudistuksia

 • Shake Reduction korjaa käsin otettujen tärähtäneiden tai epätarkkojen kuvien laatua. Toiminto on erityisen hyödyllinen selfie-kuvien muokkauksessa.
 • Haze Removal tekee kuvien taustasta yhtä tarkan kuin tarkennuksen kohteesta. Ominaisuudesta on erityistä apua esimerkiksi maisemakuvissa, joissa usva voi saada taustan näyttämään epäselvältä.
 • Yksittäisten hiusten poistaminen on aina ollut haastavaa kuvien editoinnissa. Photoshop Elements 14:sta uudella työkalulla käyttäjä voi merkitä editoitavan kohdan, jolloin Elements tunnistaa ääriviivat ja hoitaa loput.
 • Speed Guided Edit auttaa editoimaan kuvia, joissa on liikettä. Käyttäjäystävällinen työkalu opastaa käyttäjää vaihe vaiheelta kuvan muokkauksessa.
 • Resize Guided Edit muuttaa kätevästi kuvien kokoa ja helpottaa niiden käsittelyä esimerkiksi verkkosivuille sopiviksi.
 • Jos käyttäjä haluaa tuoda kuvaan räätälöityä ilmettä, Photoshop Elements 14 analysoi kuvan tarkkuuden, valon ja värit ja tarjoaa viisi sopivaa efektiä editointia varten.
 • Quick Edit Mode on entistä helppokäyttöisempi ja kuvien kääntäminen ja nopeiden muutosten tekeminen onnistuu kätevästi.

 

Premiere Elements 14 -video-ohjelmiston merkittävimpiä uudistuksia

 • Elokuvamaiset alkutekstit ja graafiset kuviot, joiden avulla videot näyttävät ammattimaisilta ja viimeistellyiltä.
 • Color Pop -toiminnon avulla käyttäjä voi esimerkiksi korostaa valittua aluetta voimakkaalla värillä ja muuntaa mustavalkoiseksi muu kuvassa oleva. Näin videoon voidaan tuoda elokuvamaista dramaattisuutta.
 • Opastetut Guided Edits -toiminnot antavat käyttäjälle tilaisuuden leikitellä nopeutetuilla ja hidastetuilla efekteillä, jos videoon halutaan tuoda lisää energiaa ja liikettä.
 • 4K-videoiden muokkaaminen ja katsominenPremiere Elements -ohjelmistolla on nyt mahdollista.
 • Kaikki äänitoiminnot ovat nyt koottu yhteen ja ovat helppokäyttöisempiä, minkä ansiosta käyttäjä voi säätää videoiden äänimaailmaa mieltymystensä mukaan.
 • Kun video on valmis julkaistavaksi, Premiere Elements suosittelee käyttäjälle eri vaihtoehtoja, joilla videon jakaminen eri formaateissa ja eri laitteille onnistuu kätevästi.

 

Hinta ja saatavuus

Adobe Photoshop Elements 14 ja Adobe Premiere Elements 14 ovat nyt saatavilla yhtenä pakettina tai erikseen Windowsille ja Macille Adoben verkkosivuilta. Adoben verkkosivuilta löytyy myös ohjelmien hintatiedot.

Adobe Elements 14 -paketti maksaa 155 euroa ja päivitys vanhasta ohjelmistopaketista uuteen maksaa 127,72 euroa. Adobe Photoshop Elements 14 ja Adobe Premiere Elements 14 ovat saatavilla erikseen hintaan 102,92 euroa/ohjelma. Ohjelmistojen vanhat versiot voi myös päivittää uuteen versioon hintaan 84,32 euroa/ohjelma. Ohjelmat ovat saatavilla myös erikoishintaan opiskelijoille ja oppilaitoksille. Hinnat perustuvat Adoben verkkokaupan tietoihin ja sisältävät arvonlisäveron.

 

Lisätietoja antavat:

Adobe Systems Nordic
Jes Schyum
+45 26 70 46 70
jes.schyum@adobe.com

Hill+Knowlton Strategies
Sami Stormbom
+358 50 442 2301
sami.stormbom@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Adobe muuttaa maailmaa digitaalisilla kokemuksilla. Lisätietoja: www.adobe.com/fi 

© 2015 Adobe Systems Incorporated. All rights reserved. Adobe and the Adobe logo are either registered trademarks or trademarks of Adobe Systems Incorporated in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs