Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » AASTRA LANSEERAA HENKILÖKOHTAISET VIDEOPUHELIMET

AASTRA LANSEERAA HENKILÖKOHTAISET VIDEOPUHELIMET

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2012 klo 11:16
Julkaisija: Attention Communication Oy

Aastran uusi BluStarTM -videoneuvotteluratkaisu on lanseerattu Suomen markkinoille. BluStar 8000i on henkilökohtainen videopuhelin, jonka odotetaan ilmaantuvan yhä useamman yrityskäyttäjän pöydälle tavallisen pöytäpuhelimen sijaan.

Finlandia-talon asiakastilaisuudessa lanseerattu uusi videopuhelinmalli liittää aidon HD-tason videoneuvotteluyhteyden, yhdistetyn viestinnän ratkaisut ja liiketoimintasovellukset toimivaksi kokouspaketiksi. Aastra Finlandilla odotetaan omilta työpöydiltä käytävien videokonferenssien yleistyvän nopeasti.

- Meillä on Suomessa suuri määrä asiakkaita, joiden Aastra-järjestelmiin voidaan helposti liittää henkilökohtaiset videopuhelimet. Kynnys BluStarin käyttöönottoon olemassa olevan puhelin- ja viestijärjestelmän lisänä on matala, sillä hyödyt ja säästöt ovat niin selviä, sanoo Aastra Finlandin toimitusjohtaja Kai Virtanen.

Kokousten tehokkuutta lisäävät erityisesti dokumenttien sujuva jako tietokoneelta ja langattomista mobiililaitteista. Lisäksi BluStar  tarjoaa laajan valikoiman sisäänrakennettuja sovelluksia, joita voidaan ajaa samanaikaisesti videoneuvotteluyhteyden kanssa.

- Matkakustannuksia vähennettiin vuokrattavilla videoneuvottelutiloilla. Nyt päästään myös kalliista kokoustiloista ja niiden varauksista. Turvallinen, yrityksen omassa viestintäjärjestelmä toimiva kuvayhteys on lyömätön lisä työpöydälle, sanoo Aastra Finlandin avainasiakasjohtaja Teuvo Havikari.

Mullistava palaverikone

Videopuhelimen näytöstä puolet voidaan varata käyttäjäkohtaisiin sovelluksiin, jotka kootaan työtä tehostavaksi kojelautanäkymäksi. Laiteessa on aito HD 720p -videoyhteys 30 kuvan sekuntinopeudella. Myös kolmesta kaiuttimesta kuuluva ääni on erinomaista HD-tasoa. Yhteydestä huolehtii neljä ääniohjattua mikrofonia.

BluStar on helppo omaksua ja käyttää. Siinä on puhelimen käyttöliittymä ja selkeä kosketusnäyttö. Biometrinen sormenjälkitunnistus kontrolloi käyttäjiä. Komennot voidaan antaa äänitunnistusta käyttäen ja järjestelmä tukee myös maakohtaisia kieli- ja ääniasetuksia.

Korkealuokkainen videopuhelin lisää tuottavuutta auttamalla tiimejä tekemään parempaa yhteistyötä – Blustar venyy kahdenvälisistä yhteyksistä jopa 100-väyläisiin videokonferensseihin.

Lisätietoja
Aastra Finland Oy: Kai Virtanen, toimitusjohtaja, 09-5255 1111, Teuvo Havikari, avainasiakasjohtaja, 09-5255 1122. www.aastra.fi

 

Aastra Finland Oy on osa kanadalaista Aastra Technologies Limited-konsernia, joka on erikoistunut yritysten ja julkisyhteisöjen puhe-, asiakaspalvelu- ja viestintäratkaisuihin.  Yhtiöllä on toimintaa noin 40 eri maassa ja se on alansa markkinajohtaja Euroopassa. Aastra on noteerattu Toronton pörssissä ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Ontariossa. www.aastra.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs