Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » A-lehtien medioissa voimakkaasti kasvava videokatselu tarjolle myös MTV Videoverkostoon

A-lehdet Oy

A-lehtien medioissa voimakkaasti kasvava videokatselu tarjolle myös MTV Videoverkostoon

Tiedote.
Julkaistu: 08.02.2016 klo 10:03
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy ja MTV ovat sopineet videoverkostoon liittyvästä yhteistyöstä. A-lehdet tuo nopeasti kasvavan videomainostarjontansa ostettavaksi nyt myös MTV Videoverkoston kautta.

"A-lehdet on onnistunut Tuulilasin ja Urheilulehden videoissa saavuttamaan erittäin hyvän kohderyhmätavoittavuuden. Seuraavaksi valittujen painospistealueidemme myötä kattava videotarjonta on tulossa myös ruokaan, asumiseen ja hyvinvointiin. Täydennämme hyvin MTV:n videomainonnan tarjontaa ja pystymme yhdessä rakentamaan erityisen kiinnostaviin kohderyhmiimme kattavat ratkaisut mainostajille", A-lehtien mediamyynnin johtaja Saija Heikinheimo toteaa.

”Videomainonnan osuus digimainonnassa kasvaa tulevaisuudessa entisestään, ja haluamme kasvattaa videosisällön ja -mainonnan roolia kotimaisissa medioissa. MTV Videoverkoston tavoitteena on, että markkinoija saa videomainonnan kampanjalleen niin sanotusti ”yhdeltä luukulta” mahdollisimman laajan yleisön premium-sisältöjen yhteydestä ja laadukkaista kotimaisista mediaympäristöistä”, kommentoi MTV:n BtoB-liiketoimintojen johtaja Jere Teutari ja jatkaa: ”Yhteistyöllä kasvatamme tavoittavuudeltaan yhtä suurinta videoverkostoa Suomeen. Verkosto tavoittaa jo lanseerausvaiheessa noin miljoona suomalaista viikossa.”

 

MTV Videoverkosto mahdollistaa alkuvaiheessa MTV.fi:n videosisällön jakelun yhteistyössä oleville medioille. Myöhemmin tavoitteena on jakaa videosisältöjä laajemmin kumppanien kesken. "Yhdessä synnytämme videohubin, jossa sisältöjä voidaan jakaa konsortion sisällä. Olemme juuri saaneet uudistetun videojärjestelmän A-lehtien kaikkiin palveluihin, mikä tulee merkittävästi parantamaan videosisältöjen esittämistä eri päätelaitteessa. Uusi järjestelmä mahdollistaa myös kaikki modernit videomainonnan muodot sekä kattavat analytiikkapalvelut asiakasymmärryksen kasvattamiseen", A-lehtien Innovation Labin johtaja Janne Muurinen toteaa.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, mediamyynnin johtaja, Saija Heikinheimo, p. 044 572 2667

A-lehdet Oy, Innovation Labin johtaja, Janne Muurinen, p. 0400 367 344

MTV, tuotepäällikkö Tapio Haaja, Online Video, p. 050 545 8996

 

 

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja Finnish Design Shop Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Konserni julkaisee 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja noin 25:tä eri verkkopalvelua, joista suosituimpia ovat yhteisölliset Demi, Lily ja FitFashion.

MTV on suomalainen mediayhtiö, joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä 24 tuntia vuorokaudessa. MTV:hen kuuluvat Suomen johtavat mediat niin tv:ssä kuin verkossa. MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia maksuttomia tv-kanavia. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien ohjelmat katsottaviksi verkossa. Maksullisia tv-sisältöjä voi seurata MTV Total -paketin kautta sekä verkossa elokuviin ja sarjoihin keskittyvästä C More -palvelusta

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs