Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » A-lehdet vahvistaa verkko-osaamistaan - huippubloggari Makuun tuottajaksi

A-lehdet Oy

A-lehdet vahvistaa verkko-osaamistaan - huippubloggari Makuun tuottajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 29.11.2013 klo 09:55
Julkaisija: A-lehdet Oy

Maku-brändin tuottajaksi on nimitetty Eeva Kolu. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 2. tammikuuta 2014 ja keskittyy Maku.fin kehittämiseen.

Kolulla on monipuolista kokemusta verkkomedioista. Hän on kirjoittanut aiemmin freetoimittajana naisten verkkomedia Lilyyn sekä useisiin eri printtilehtiin, muun muassa Trendiin, Helsingin Sanomiin ja Avotakkaan. Lisäksi hän on pitänyt Helsingin Sanomissa suosittua Kauhaa ja rakkautta -ruokablogia sekä Lilyssä Kaikki mitä rakastin -lifestyleblogia.

"Olen tosi innoissani pestistä, koska tässä työssä pääsen hyödyntämään monipuolisesti kokemustani verkkoyhteisöistä ja sosiaalisesta mediasta. Lisäksi saan vieläpä työskennellä tosirakkauteni ruoan parissa", Kolu sanoo.

"Kolu on todella tärkeä pala tekijätiimiimme. En malta odottaa, että pääsemme aloittamaan työt", sanoo Maku-brändin vastaava päätoimittaja Satu Koivisto.

Lisätietoja:

A-lehdet Oy, vastaava päätoimittaja Satu Koivisto, p. 045 674 8310, satu.koivisto@a-lehdet.fi

 

 

 

 

Maku on Suomen suurin ja luetuin ruokalehti.  Maku tuo kotikokille helpotusta arkeen, ideoita juhlaan ja inspiraatiota alan huippuammattilaisilta. Maku-lehdellä on 184 000 lukijaa (KMT s2012/k2013) ja Maku.fi:ssä 60 000 viikkokävijää. Maku.fi:n reseptipankissa on 5 000 reseptiä. Maku kuuluu A-lehdet Oy:n julkaisuihin.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs