Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » A-lehdet vahvistaa jälleen naiskohderyhmäänsä: Lily uudistui ja otti huippubloggarin riveihinsä

A-lehdet Oy

A-lehdet vahvistaa jälleen naiskohderyhmäänsä: Lily uudistui ja otti huippubloggarin riveihinsä

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2013 klo 13:31
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehtien voimakkaasti kävijämääriään kasvattanut 5 000 blogin yhteisö Lily uudistui. Etusivun ja blogiominaisuuksien uudistuksilla halutaan toteuttaa voimakkaasti kasvaneen yhteisön toiveet ja antaa yhteistyökumppaneille uusia mahdollisuuksia tavoittaa houkutteleva kaksi- ja kolmekymppisten naisten kohderyhmä.

”Jatkuvasti kasvaneet kävijämäärät ja aktiiviset käyttäjämme ovat uudistuksen lähtökohta. Kaikki uudet ominaisuudet on toteutettu käyttäjien ja yhteistyökumppanien toiveiden perusteella”, kertoo liiketoimintavastaava Hertta Granroth. ”Aihepiirien sponsorointi tarjoaa mahdollisuuden kohdentaa mainonta juuri asiakkaan tarpeisiin sopivan sisällön yhteyteen. Responsiivinen sivusto puolestaan vastaa huikeasti kasvaneeseen mobiilikäyttöön.”

 

Suomen merkittävin naisten yhteisö

Lily perustettiin 2011, ja se on nopeasti noussut Suomen suurimpien naisten yhteisöjen joukkoon. Saitin idea on kansainvälisestikin ainutlaatuinen: suositut nimikkobloggarit, ammattitoimitus ja tuhansien naisten yhteisö yhdessä luovat Lilyn sisällön.

Lilyssä on tällä hetkellä yli 5 000 blogia ja keväällä sadantuhannen viikkokävijän määrä on ylittynyt.* ”Lily on kerännyt yhteen sukupolvensa äänitorvet. Ison yhteisön sisään on muodostunut lukuisia alayhteisöjä tärkeimpien aihealueidemme eli muodin, ihmissuhteiden, kauneuden, hyvinvoinnin, perhe-elämän, liikunnan, sisustuksen ja ruuan ympärille”, sanoo päätoimittaja Jenni Lieto. ”Yhteisön fiksu, lämmin henki on ainutlaatuinen.”

 

Blogeista tärkeä vaikuttajamedia

Bloggaaminen on viimeisen vuoden sisällä Suomessa ammattimaistunut.** ”Bloggaajat ovat kaksi- ja kolmikymppisille tärkeitä mielipidevaikuttajia, joiden juttuja luetaan joka päivä”, kertoo Lieto.

TNS Atlaksen mukaan blogien lukijat etsivät internetistä aktiivisesti tietoa tuotteista ja palveluista, ja kaikenlainen shoppailu korostuu blogien aktiivilukijoiden keskuudessa.

”Blogien merkitys markkinoinnissa on ymmärretty myös Suomessa”, kertoo liiketoimintavastaava Hertta Granroth. ”Erittäin kysytyn blogiyhteistyökampanjoinnin lisäksi tarjoamme nyt mahdollisuuden myös blogisponsorointiin.”

 

White Trash Disease -suosikkiblogi Lilyyn

Toukokuun 20. Lilyyn siirtyi yksi Suomen tunnetuimmista bloggareista, White Trash Disease -blogin rohkea ja suorasanainen Natalia Tolmatsova. ”On huippua päästä osaksi Lilyn jengiä - yhteisössä ja toimituksessa on fiksua porukkaa ja mahtava meininki”, kertoo Tolmatsova.

”Natalian blogissa puhutaan muodista ja maailmasta. Natalialla on mielipiteitä, eikä hän pelkää sanoa niitä ääneen. Juuri siksi hän kerää niin suuren joukoin kiinnostuneita ja ihastuneita lukijoita bloginsa äärelle. Olen erittäin iloinen, että Natalia halusi siirtyä osaksi Lilyn yhteisöä”, sanoo päätoimittaja Jenni Lieto.

 

Lisätietoja

A-lehdet Oy, liiketoimintavastaava Hertta Granroth, 040 595 9953, hertta.granroth@a-lehdet.fi

A-lehdet, Oy, päätoimittaja Jenni Lieto, 050 414 4218, jenni.lieto@a-lehdet.fi

 

www.lily.fi

www.lily.fi/blogit/white-trash-disease

 

*TNS Metrix
** Manifeston Blogibarometri 2012

 

 

Lilyä julkaisee A-lehdet Oy, jonka muita julkaisuja ovat Apu, Avotakka, Demi, Eeva, Kauneus & Terveys, Maku, Meidän Mökki, Meidän talo, Soundi, Tuulilasi, Urheilulehti, ViherPiha, Voi hyvin, ApuKrypto ja ApuRistikot. Konserniin kuuluvat myös Image, Kotivinkki, Mondo, Unelmien Talo&Koti ja Trendi.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs