Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » A-lehdet tuo Ruotsin menestyneimmän sisustusportaalin Styleroom.sen Suomeen

A-lehdet Oy

A-lehdet tuo Ruotsin menestyneimmän sisustusportaalin Styleroom.sen Suomeen

Tiedote.
Julkaistu: 12.09.2013 klo 12:46
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy on ostanut osakkuuden ruotsalaisesta sisustusportaali Styleroom.se:stä. Kauppa tukee A-lehtien strategiaa kasvattaa käyttäjien luoman sisällön määrää yhtiön verkkopalveluissa. Ruotsin suosituin sisustusportaali Styleroom.se on vuonna 2007 perustettu yksityinen yritys.

”Idea palveluun syntyi, kun en löytänyt netistä apua asuntoni sisustamiseen. Halusin saada ideoita tavallisten ihmisten kodeista”, toteaa Styleroom.se-palvelun perustaja Johan Arvidson. Hän keskusteli ajatuksesta neljän verkkomedioiden parissa työskentelevän ystävänsä kanssa ja näistä ideoista syntyi palvelun ensimmäinen versio.

”Olemme vieneet palvelua tähän asti eteenpäin tällä nelikolla, vaikka houkuttelevia tarjouksia on satanut. Palvelumme uudistuu syksyn aikana ja tavoitteemme on viedä se useisiin uusiin maihin. A-lehtien perheyrittäjyys ja vahva halu panostaa digitaaliseen mediaan sai meidät kiinnostumaan yhteistyöstä”, palvelun kehityksestä vastaava Kristian Kvarnsback toteaa.

”Olemme innoissamme mahdollisuudesta tuoda Styleroom.se Suomen markkinoille”, A-lehtien digimedian johtaja Petri Pekki toteaa.

"Styleroomin toiminta perustuu käyttäjien usein omista kodeistaan ottamiin kuviin. Sisustamisesta kiinnostuneet henkilöt ovat luoneet palveluun 36.000 albumia, joissa on kaikkiaan jo yli 350.000 kuvaa. Viikoittain palvelua hyödyntää 100.000 eri kävijää. Oman ”Leikekirjan” lisäksi yhdeksi suosituimmista palveluista on noussut Hjälp mig -osio, johon voi ladata kuvan tilasta, jota henkilö haluaisi muokata paremmaksi ja jossa käyttäjäyhteisö tulee neuvoineen avuksi.  Odotan kovasti, että pääsemme rakentamaan suomalaisten innokkaiden sisustajien kanssa vastaavan palvelun”, Pekki jatkaa.

”Omat leikekirjaan tallennetut kuvat ovat helposti selattavissa vaikka tabletilla huonekalukaupassa - palvelun käytöstä jo 45 % tapahtuukin mobiililaitteista. On selkeästi nähtävissä, että ensi vuonna suurin osa Styleroomin käyttäjistä tulee hyödyntämään palvelua tableteilla ja kännyköillä”, Kvarnsbacke kertoo.

Styleroom-yhteistyöllä A-lehdet antaa sisustamisesta kiinnostuneille mahdollisuuden tulla itse jakamaan omia sisustuskuviaan ja tutustumaan palvelun satoihin tuhansiin ideoihin. Suomessa uusi, Styleroom.fi-osoitteessa toimiva palvelu aukeaa alkuvuodesta, jolloin käyttäjät pääsevät lataamaan palveluun kuviaan ja tutustumaan sen valtavaan kuvatarjontaan.

Lisätiedot: A-lehdet Oy, johtaja Petri Pekki, p. 0400 768 801

 

A-lehdet Oy julkaisee Avotakkaa, Meidän taloa, Meidän Mökkiä ja ViherPihaa, jotka ovat Suomen ylivoimaisesti suurimmat asumisenlehdet. Sisustuslehtien kokonaisuutta vahvistaa uudistuksen myötä reippaaseen kasvuun lähtenyt Unelmien Talo&Koti.

Yhtiön muita julkaisuja ovat Apu, Demi, Eeva, Kauneus & Terveys, Lily.fi, Maku, Soundi, Tuulilasi, Urheilulehti, Voi hyvin, ApuKrypto ja ApuRistikot. A-lehdet-konserniin kuuluvat myös Image, Kotivinkki, Mondo ja Trendi.

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs