Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » A-lehdet panostaa mainonnan tuloksellisuuden tutkimukseen ja kehittämiseen

A-lehdet Oy

A-lehdet panostaa mainonnan tuloksellisuuden tutkimukseen ja kehittämiseen

Tiedote.
Julkaistu: 15.04.2016 klo 09:47
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy on käynnistänyt mittavan tutkimus- ja kehityshankkeen, jonka tavoitteena on selvittää, miten kuluttajaa paremmin palvelevia ostopolkuja voidaan rakentaa ja miten älykkäillä markkinointiviestinnän ratkaisuilla luodaan mediataloille uutta liiketoimintaan. Tekes on mukana median innovaatiotuen kautta tukemassa A-lehtien hanketta. Osana hanketta on jo käynnistetty ruokaan, hyvinvointiin ja terveyteen liittyvät pilotit.

"Mediatoimialan uudistus jatkuu ja A-lehdet haluaa vastata kansainvälisten toimijoiden tuomaan kilpailuun Suomessa. Ulkomaiset toimijat, kuten Google ja Facebook, vievät jo yli puolet digitaalisen mainonnan tuloista Suomessa. A-lehdet vastaa kilpailuun luomalla älykkäämmän mediaympäristön käyttäjän ja todellisen tuloksellisuuden huomioivalla mainonnalla. Tutkimus- ja kehitystyöstä tulee näin hyötymään koko suomalainen mediatoimiala", A-lehdet Oy:n toimitusjohtaja Juha Blomster toteaa.

"Tekes on median innovaatiotuen avulla osaltaan tukemassa suomalaista mediatoimialaa sen historian suurimmassa digitalisaation tuomassa taitekohdassa. Haluamme olla rohkaisemassa suomalaisia mediayhtiöitä ajattelemaan uudella tavalla ja luomaan uutta kansainvälistä liiketoimintaa”, asiantuntija Aki Parviainen Tekesistä kertoo.

 

"Median rooliksi näissä ratkaisuissa ei jää vain mainosten esittäminen ja mainoslinkkien kautta ulkopuolisiin palveluihin ohjaaminen. Yhdistämme verkkokaupat osaksi palvelukokemusta ja tuotamme asiakkaalle tarpeen ratkaisevia palveluja", Blomster sanoo. "Olemme uudistaneet strategiaamme vahvasti ja tarkistaneet painopistealueitamme. Yhtenä esimerkkinä strategiamme mukaisista uusista hankkeista on yhteistyö juuri lanseeratun Makuviikko-ruokakassin kanssa - asiakas saa tilaamansa ruokakassin toimitettuna kotiin ja helpottaa näin omaa arkeaan”, Blomster kertoo.

"Älykäs mainonta on kattava teema tutkimuksen pilottihankkeissa, joissa keskitymme sisältö-, natiivi- ja display-mainonnan lisäksi videomainonnan kohdistamiseen käyttäjän tarpeen ja kontekstin pohjalta. Tutkimuksen lopputuloksena syntyy tarkkaa analysoitua tietoa eri mainonnan muotojen vaikuttavuudesta kuluttajan ostopolulla. Tutkimustulosten avulla voimme merkittävästi parantaa käyttäjien palvelukokemusta ideasta tarpeen tyydyttämiseen ja tehdä sisältöpalveluistamme enemmän myös verkkokauppaa tukevaa", hankkeesta vastaava johtaja Petri Pekki kertoo.

Lisätiedot:

A-lehdet Oy, toimitusjohtaja Juha Blomster, 050 414 4201

A-lehdet Oy, hankkeesta vastaava johtaja Petri Pekki, 0400 768 801

Tekes, asiantuntija Aki Parviainen, 0295 020 005

 

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja Finnish Design Shop Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. A-lehdet Oy julkaisee 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja noin 25:tä eri verkkopalvelua, joista suosituimpia yhteisölliset Demi, Lily ja FitFashion.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs