Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » A-lehdet osti Suomen Blogimediasta enemmistön

A-lehdet Oy

A-lehdet osti Suomen Blogimediasta enemmistön

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2014 klo 14:00
Julkaisija: A-lehdet Oy

Kiinnostus blogimarkkinointia kohtaan voimakkaassa kasvussa

A-lehdet Oy on ostanut osake-enemmistön Suomen Blogimedia Oy:stä, joka on koonnut yhteen Suomen laadukkaimpia itsenäisiä bloggaajia. Toisena osakkaana Suomen Blogimediassa jatkaa Babler Oy, jonka vähemmistöomistaja A-lehdistä lisäksi tulee. Hankinta tukee A-lehtien strategiaa nousta johtavaksi mediataloksi blogiyhteisöjen kehittäjänä.

Osapuolet ovat sopineet toiminnasta siten, että A-lehdet vastaa Suomen Blogimedian mainosmyynnistä ja Bablerin vastuulla on jatkossakin sisältöyhteistyökumppanuudet Suomen Blogimediaan kuuluvien bloggaajien kanssa. 

”Käynnistimme blogiyhteisöjen rakentamisen A-lehdissä jo lähes neljä vuotta sitten Lily-yhteisön muodossa. Tulevaisuudessa näemme kaikki mediamme yhteisöinä, joissa bloggaajilla on merkittävä rooli. Suomen Blogimediaan mukaan lähteminen on luonteva jatko tänä vuonna lanseeratulle yhteisölliselle Styleroom-palvelulle ja Fitfashion-blogiyhteisön hankinnalle”, kertoo A-lehdet Oy:n digitaalisen median johtaja Petri Pekki ja jatkaa:

”Suomen Blogimedian kanssa pystymme entistä paremmin palvelemaan myös bloggaajia ja tavoitteenamme onkin nousta eniten bloggaajille tuloja luovaksi yhtiöksi.”

"Olemme vuoden aikana Bablerissa luoneet mainostajien kanssa jo yli 40 onnistunutta ja tuloksellista sisältöyhteistyökampanjaa Suomen Blogimediaan kuuluvan 20 bloggaajan kanssa. Kun yhdistämme tähän A-lehtien mediamyynnin osaamisen sekä yhteistyön A-lehtien medioiden kanssa, olemme tulevaisuudessa vieläkin parempi kumppani sekä mainostajille että bloggaajille”, Bablerin toimitusjohtaja Tanja Ylikangas toteaa.  

 

Lisätiedot:

Petri Pekki, johtaja, digitaalinen liiketoiminta, A-lehdet Oy,  0400 768 801

Tanja Ylikangas, toimitusjohtaja, Babler Oy, 040 7015757

 

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja A-kustannus Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Konserni julkaisee 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja noin 25:tä eri verkkopalvelua.

Suomen Blogimedia on itsenäisten bloggaajien muodostama media, johon kuuluu 20 kirjoittajaa. Suomen Blogimedia tavoittaa yhteensä noin 100 000 uniikkia lukijaa viikossa.

Viestintätoimisto Babler  palvelee yrityksiä viestinnän tarpeissa, kun tavoitteena on syventää yrityksen ja kohderyhmän suhdetta ja rakentaa tunnettuutta. Bablerin erityisosaamista on sisältöyhteistyöhankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen yhdessä bloggaajien kanssa. Babler vastaa yksinoikeudella yhteistyöhankkeista  Suomen Blogimediaan kuuluvissa blogeissa. 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs