Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » A-LEHDET JA TERVE MEDIA YHDISTÄVÄT VOIMANSA JA INVESTOIVAT HYVINVOINTIMEDIOIDEN KASVUUN

A-lehdet Oy

A-LEHDET JA TERVE MEDIA YHDISTÄVÄT VOIMANSA JA INVESTOIVAT HYVINVOINTIMEDIOIDEN KASVUUN

Tiedote.
Julkaistu: 17.09.2014 klo 13:22
Julkaisija: A-lehdet Oy

Johtavat suomalaiset hyvinvointimedioiden julkaisijat, mediatalo A-lehdet ja Cor Group -konserniin kuuluva Terve Media ovat perustaneet yhteisyrityksen, Oma Terveys Oy:n.

 

Oma Terveys Oy:hyn siirtyvät Terve Mediasta Terve.fi- ja Tohtori.fi-verkkopalvelut ja A-lehdistä Kauneusjaterveys.fi ja Voihyvin.fi-verkkopalveluiden liiketoiminta. Verkossa on voimakas tarve laadukkaalle ja luotettavalle sisällölle terveydestä, hyvinvoinnista ja kauneudenhoidosta. Yhdistämällä yhtiöiden toisiaan täydentävät palvelut lukijoille ja mainostajille luodaan kattavasti palveleva kokonaisuus.

 

Oma Terveyden hyvinvoinnin ja terveyden verkkopalvelut ovat markkinajohtajia ja tavoittavat viikoittain yli 300 000 suomalaista. Palvelujen kävijämäärät ja mediamyynti ovat vahvassa kasvussa. A-lehdet ja Terve Media ovat sitoutuneet kasvattamaan uutta yhtiötä kehittämällä sen nykyisiä palveluja ja luomalla uusia kiinnostavia kohderyhmäpalveluja.

 

Oma Terveys Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Lasse Hyyti, joka jatkaa myös Terve Media Oy:n toimitusjohtajana. “Oma Terveys Oy on jo syntyessään maan johtava kuluttajien terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä mediayhtiö. Uskomme hyvinvointimediamarkkinan tulevaisuuteen”, toimitusjohtaja Hyyti kertoo.

 

“A-lehdet on valinnut hyvinvointiin, terveyteen ja kauneudenhoitoon liittyvät sisällöt yhdeksi painopistealueeksi. Otamme verkossa selkeän harppauksen yhdistämällä voimamme Terve Median kanssa.

Terve Median vahva terveyden huippuammattilaisten verkosto, nykyiset ylivertaiset sisällöt ja A-lehtien osaaminen terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvien lehtien julkaisijana ja verkkoyhteisöjen rakentajana

synnyttää markkinoille uusia mahdollisuuksia”, A-lehtien digitaalisen liiketoiminnan johtaja Petri Pekki toteaa.

 

Oma Terveys Oy:n hallituksen muodostavat Terve Median hallituksen puheenjohtaja Ilari Kerola, Idealist Groupin toimitusjohtaja Juha Tynkkynen, A-lehtien toimitusjohtaja Juha Blomster ja digitaalisen liiketoiminnan johtaja Petri Pekki.

 

Lisätiedot:

Oma Terveys, Terve Media: toimitusjohtaja Lasse Hyyti, 040 772 6811

A-lehdet Oy, digitaalisen liiketoiminnan johtaja Petri Pekki, 0400 768 801

 

 

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja Finnish Design Shop Oy. Konsernin liikevaihto on noin 100 miljoonaa euroa. Konserni julkaisee 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja noin 25:tä eri verkkopalvelua, joista suosituimpia yhteisölliset Demi, Lily ja FitFashion.

Terve Media Oy on Cor Group konsernin medialiiketoiminnan kattavan mediaryhmän emoyhtiö. Mediaryhmään kuuluvat Terve Media, Oma Terveys, Professio ja Apteekkimedia, jotka työllistävät yhteensä 25 median ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa. Cor Group konserni työllistää yli 1200 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs