Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » A-LEHDET JA SUOMEN BLOGIMEDIA LUOVAT KATTAVIMMAN TARJONNAN BLOGEISSA MAINOSTAMISEEN

A-lehdet Oy

A-LEHDET JA SUOMEN BLOGIMEDIA LUOVAT KATTAVIMMAN TARJONNAN BLOGEISSA MAINOSTAMISEEN

Tiedote.
Julkaistu: 04.11.2013 klo 18:23
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet lanseeraa kysytyimpien aihealueisiin kohdennettavat display-mainonnan mediakokonaisuudet ja aloittaa yhteistyön Suomen Blogimedian kanssa.  Uuden sisältökohdentamisen mahdollistavat aihealuepaketit ovat Asuminen, Koti&Perhe, Muoti&Kauneus, Hyvinvointi, Ruoka, Elämys ja Nuoret. Aihealueet rakentuvat A-lehtien vahvojen brändien ympärille ja Suomen Blogimedian blogit ovat tärkeässä roolissa vahvistamassa tätä kokonaisuutta.

Suomen Blogimedia on yhteisö, johon kuuluu 16 arvostettua bloggaajaa - kaikki oman alueensa asiantuntijoita, intohimoisia sisällöntuottajia ja arjen dokumentoijia. Aihealuepaketteja tulevat täydentämään Lily.fi-blogiyhteisön aiheisiin liittyvät blogikirjoitukset.

”Yhteistyömme A-lehtien kanssa perustuu vahvaan luottamukseen siitä, että display-mainonnan kohdentaminen aihealueittain on tapa, jolla mainostajien kannattaa olla esillä Suomen Blogimedian edustamissa blogeissa”, kertoo Suomen Blogimediaa hallinnoivan Babler Oy:n toimitusjohtaja Tanja Ylikangas. ”Sisältöyhteistyöliiketoiminnan osalta jatkamme edelleen omaa myyntiämme”, hän jatkaa.

”Aihepiirin mukaan kohdentaminen tarjoaa asiakkaan viestille parhaan mahdollisen mediaympäristön ja tehostaa kampanjan toimivuutta. Näin asiakas saa viestinsä näkyviin laadukkaiden sisältöjen yhteydessä niin A-lehtien mediabrändien sivuilla kuin kiinnostavissa, aihepiiriin liittyvissä blogeissa”, kertoo A-lehtien digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavaa johtaja Petri Pekki.”

”Yhteistyö Suomen Blogimedian kanssa laajentaa mahdollisuuksiamme tarjota asiakkaillemme mielenkiintoista, laadukasta ja jatkuvasti uusiutuvaa ja ajassa elävää mediaympäristöä lukijoidensa kesken rakastettujen kynänkäyttäjien avulla. Suositun Lily.fi-blogiyhteisön kattava sisältö tukee loistavasti kokonaisuutta”, iloitsee liiketoimintavastaava Hertta Granroth A-lehdistä.

”Yhdessä Suomen Blogimedian kanssa kaikki aihealueisiin kohdistetut mainoksemme tavoittavat vähintään 50.000 henkilöä viikossa. Kohderyhmät ovat mainostajien hyödynnettävissä joulukuun alusta. Lisää bloggaajia on liittymässä mukaan jo tämän vuoden aikana”, vakuuttaa Pekki.

Lisätietoja:

A-lehdet Oy, johtaja Petri Pekki, 040 768 801

Babaler Oy/Suomen Blogimedia, toimitusjohtaja Tanja Ylikangas 040 701 5757

 

 

 

 

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja A-kustannus Oy. Konsernin liikevaihto on lähes 100 miljoonaa euroa. Konserni julkaisee 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja noin 25:tä eri verkkopalvelua.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs