Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » A-LEHDET JA SAYDUCK VIEVÄT MAINOSRATKAISUT MYÖS 3D-ULOTTUVUUTEEN

A-lehdet Oy

A-LEHDET JA SAYDUCK VIEVÄT MAINOSRATKAISUT MYÖS 3D-ULOTTUVUUTEEN

Tiedote.
Julkaistu: 05.11.2013 klo 13:19
Julkaisija: A-lehdet Oy

A-lehdet Oy ja Sayduck ovat solmineet yhteistyösopimuksen ja tuovat markkinoille uudenlaisen mainosratkaisun: tuotteen virtuaaliesittelyn. Lehti-ilmoituksen lukija voi katsella tablettinsa tai mobiililaitteensa avulla täydellistä 3D-mallia mainostettavasta tuotteesta sen luonnollisessa koossa. A-lehtien kumppanina on Sayduck, suomalainen start-up, joka kehittää johtavaa teknologiaa tuotteiden virtuaaliesittelyä varten.

”Haluamme ällistyttää lehtiemme lukijat tällä uudella mainosmuodolla. Kukapa ei olisi halunnut kokeilla, miltä mainoksessa näkyvä huonekalu näyttäisi omassa kodissa. Parhaimmillaan virtuaalimainoksen kautta pääsee suoraan mainostajan verkkokauppaan”, A-lehtien digimediasta vastaava johtaja Petri Pekki kertoo.

”A-lehdet on meille täydellinen yhteistyökumppani uuden teknologian tuomiseen laajemman yleisön ulottuville.  Parhaat lehdet ja laaja levikkikohde segmenteissämme takaavat mainostajille uuden tavan esitellä tuotteita. Kuluttajalle Sayduck tarjoaa ainutlaatuisen tavan kokea tuotteita ennen ostopäätöksen tekoa”, Sayduckin kehitysjohtaja Niklas Slotte toteaa.

”Olemme tuomassa lähiaikoina useita elämyksellisiä ja inspiroivia mediaratkaisuja markkinoille. Sayduck on esimerkki ennakkoluulottomasta ja huippulaatuun tähtäävästä palvelusta, jota voimme nyt hyödyntää muodin, sisustustuotteiden tai vaikka kokonaisten talojen esittelyyn. Nyt mukaan lähtevät mainostajat saavat tuotteensa samalla ensi kesän asuntomessuille, jonne rakennamme kattavaa virtuaalikauppaa 3D mallinnetuille tuotteille”, Pekki hehkuttaa.

 

Lisätietoja:

A-lehdet Oy, johtaja Petri Pekki, 0400 768 801

Sayduck Oy, kehitysjohtaja Niklas Slotte, 040 7353 874

 

 

  

A-lehdet-konserni on suomalainen mediatalo, jonka muodostavat emoyhtiö A-lehdet Oy ja sen tytäryhtiöt A-lehdet Dialogi Oy ja A-kustannus Oy. Konsernin liikevaihto on lähes 100 miljoonaa euroa. Konserni julkaisee 20:tä kuluttajille suunnattua aikakauslehteä, lähes 30:tä asiakaslehteä ja noin 25:tä eri verkkopalvelua.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs