Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Media » 100 miljoonaa mobiilikäyttäjää videomainosten tavoitettavissa Widespacen uudella mainosratkaisulla

Widespace

100 miljoonaa mobiilikäyttäjää videomainosten tavoitettavissa Widespacen uudella mainosratkaisulla

Tiedote.
Julkaistu: 24.04.2015 klo 11:08
Julkaisija: Widespace

Suomessakin toimiva Euroopan johtava mobiilibrändimainonnan yritys Widespace tuo markkinoille uuden mobiilivideomainonnan StreamView-ratkaisun, joka hyödyntää Widespacen auto-play-teknologiaa. StreamView yhdistää videomainosten luovat mahdollisuudet sekä kattavan tavoittavuuden mobiiliin laatusisältöön. StreamView'n avulla mainostajien on mahdollista tavoittaa entistä tehokkaammin myös perinteisestä TV:stä mobiilinäyttöihin siirtyviä katselijoita. Widespace tavoittaa Suomessa yhteensä noin kaksi miljoonaa mobiilikäyttäjää suosituimmilla mobiilisivustoilla ja -sovelluksissa ja Europpan laajuisesti yli 100 miljoonaa mobiilikäyttäjää.

Tv:n katselu vähentyy erityisesti nuoremmissa ikäluokissa ja StreamView antaa mainostajille mahdollisuuden tavoittaa kohderyhmät siellä, missä he viihtyvät: mobiililaitteiden parissa.

”Käynnissä on muutos perinteisistä tv-mainoksista suoratoistovideoihin perustuvaan mainontaan. TNS Gallupin Net Track 2015 -tutkimuksen mukaan yli 70 prosentilla suomalaisista on jo älypuhelin ja kaksi kolmannesta käyttää puhelimellaan nettiä säännöllisesti. Televisio ei ole enää ainoa kanava koukuttavien ja brändin tunnettuutta kasvattavien videomainosten jakamiseen. Yleisö on nyt mobiilissa – pian myös videomainokset”, Widespacen Suomen Head of Sales Nikolai Pietiläinen uskoo.

”Tehokas markkinointi vaatii myös kuluttajat tavoittavia verkko- ja mobiilivideoratkaisuja, jotka tarjoavat työkaluja brändin rakentamiseen”, toteaa ruotsalaisen Starcom-mediatoimiston Digital Director Johan Pettersson. ”Widespacen uusi StreamView-mobiilivideoteknologia auttaa ohjaamaan TV- ja verkkovideomainonnan investoinnit mobiiliin.”

Tehokasta videomainontaa mobiilikäyttäjää häiritsemättä

Widespacen StreamView toistaa mobiilivideomainoksia automaattisesti suosituilla mobiilisivustoilla ja -sovelluksissa. Mobiilivideo käynnistyy äänet mykistettynä ja mahdollisimman vähän mobiilidataa kuluttavassa muodossa. Jos vastaanottaja napauttaa mainosta, video siirtyy korkeamman resoluution koko näytön tilaan toistaen myös äänet. Mainostaja maksaa videomainostamisesta CPV-mallin (cost-per-view) mukaan. Widespacen teknologia on ainutlaatuista, sillä se tukee myös iPhone-puhelimia, minkä ansiosta mainokset saavuttavat kuluttajat kaikilla mobiilialustoilla.

”StreamView on erinomainen väline brändin kehittämiseen ja se on nyt kaikkien media- ja julkaisualan yhteistyökumppaneidemme käytettävissä. Suomessa tavoitamme heti kaksi miljoonaa mobiilikäyttäjää ja Euroopan laajuisesti mobiilimainosratkaisumme tavoittavat yli 100 miljoonaa mobiilikäyttäjää”, Nikolai Pietiläinen jatkaa.

StreamView täydentää Widespacen mobiilimainosratkaisuiden valikoimaa. Widespacen ratkaisut muun muassa auttavat tv-mainostajia tavoittamaan vähemmän aikaa tv:n parissa ja enemmän aikaa verkossa sekä mobiilissa käyttävät kuluttajat.

Lisätietoja:
Nikolai Pietiläinen, Head of Sales, Finland
Puh: +358 50 407 3965
nikolai.pietilainen@widespace.com

Widespace
Widespace on Euroopan johtava mobiilibrändimainonnan yritys, joka auttaa brändejä tavoittamaan kohderyhmänsä tehokkaasti. Tarjoamme tehokkaita ja tuloksellisia mainosratkaisuja brändeille, mediayhtiöille ja muille julkaisualan yrityksille. Mahdollistamme tämän yhdistämällä käyttäjäkokemukseltaan sitouttavat mobiilimainosratkaisut sekä suosituimmat mobiilisivustot ja -sovellukset ainutlaatuiseen brändialgoritmiimme. Widespacen mobiilimainokset parantavat brändin tunnettuutta ja kuluttajien ostoaikeita. Yhtiön mobiilimainokset tavoittavat Suomessa noin kaksi miljoonaa ja Euroopassa yli 100 miljoonaa älypuhelinkäyttäjää. Widespace perustettiin Ruotsissa vuonna 2007, ja yhtiö toimii nykyisin kymmenessä Euroopan maassa. Suomessa yhtiö on toiminut vuodesta 2012.

www.widespace.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs