Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Yrittäjän päivänä 5.9. tehdään Haminan Rautakorttelin palveluja ja kasvoja tutuiksi

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Yrittäjän päivänä 5.9. tehdään Haminan Rautakorttelin palveluja ja kasvoja tutuiksi

Tiedote.
Julkaistu: 22.08.2013 klo 11:30
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Haminan Rautakorttelissa, Raatihuonetta vastapäätä, toimii useita haminalaisille yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville palveluja ja yhteistyömahdollisuuksia tarjoavia toimijoita. Rautakorttelista löytyy Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö Cursorin ja ProAgrian toimipisteet, Haminan kaupungin maaseutupalvelut, matkailu- ja tapahtumapalvelut ja Matkatoimisto Monica Tours.

Cursor, ProAgria ja  Haminan kaupungin maaseutu-, matkailu- ja tapahtumapalvelut ovat yhteistyössä kaupungin elinkeinotoimen ja teknisten palvelujen sekä Kaakkois-Suomen TE-toimiston kanssa järjestämässä Yrittäjän päivän 5.9. tapahtumaa. Rautakortteliin on torstaina 5.9. klo 12–17 tarkoitus tuoda yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville suunnatut palvelut ja palveluntuottajat näkyville. ”Tulemme esittelemään konkreettisia asioita, joita yhdessä olemme tehneet ja kysymme kävijöiltä ideoita uusien yhteistyömallien kehittämiseksi”, sanoo palvelupäällikkö Pirjo Kuusela Cursorista.

Rautakorttelissa kaikki toimijat saavat tuoda esiin palveluitaan itselleen ominaisella tavalla. Toiminta saa myös konkreettiset kasvot. ”Haluamme tuoda yhä vahvemmin esille yhteyttä julkisten palveluiden ja yritystoiminnan välillä – mitä kaikkea yhdessä tekemällä oikeastaan saadaan aikaan. Haminalaisille yrityksille ja yrityksen perustamista suunnitteleville on Rautakorttelissa tarjolla paljon palveluja ja hyödyllisiä kontakteja”, toteavat Pirjo Kuusela ja maaseutupäällikkö Tuula Ahonen. ”Bastionin tapahtumatuotannoissa on mukana lukuisia paikallisia yrityksiä. Esimerkiksi Bastionin suurimpana tapahtumana Hamina Tattoo vahvistaa sekä seudun matkailua ja vetovoimaa että paikkakunnan hyvinvointia”, jatkaa Hamina Bastionin koordinaattori Saija Ristola.

Iltapäivän ohjelmassa on luvassa mm.

Tietoa:

• Palveluista seudun yrityksille ja yrityksen perustajille

• Maaseutuyrittämisestä, maataloustukiasioista, tarkastuksista ja neuvonnasta

• Tontti- ja kaavoitusasioista, rakennusvalvonnasta sekä lupa- ja ympäristövalvonta-asioissa

• Matkailun mahdollisuuksista, ajankohtaisista tapahtumatuotannoista ja matkailuhankkeista

Aktiviteetteja:

• Hevosajelua kärreillä, yrittäjä Mervi Visuri ja Leo

• Tarjolla Poikelan tilan marjamehuja ja pientä tarjoilua

• Yritys- ja tuote-esittelyjä

• Mahdollisuus testata Serious Games Finlandin Liitäjä-hyötypeliä ja tutustua seudulla kasvavaan pelialaan

Yrittäjän päivän tapahtuma Rautakorttelissa torstaina 5.9.2013 klo 12–17

Raatihuoneentori 16, 49400 Hamina.

Tilaisuus on avoin ja maksuton.

Lisätietoja:

palvelupäällikkö Pirjo Kuusela, Cursor Oy

puh. 040 190 2517, pirjo.kuusela@cursor.fi

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs