Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Whereabts Oy julkistaa Whereabts geoviestisovelluksen Androidille

Whereabts Oy

Whereabts Oy julkistaa Whereabts geoviestisovelluksen Androidille

Tiedote.
Julkaistu: 25.10.2013 klo 09:00
Julkaisija: Whereabts Oy

Whereabts Oy on julkaissut Whereabts Android -sovelluksen Google Play Storessa (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whereabts). Whereabts on sosiaalinen geoviestipalvelu, joka on tarkoitettu ympäristöstään kiinnostuneille, liikkuville ihmisille, jotka ovat halukkaita jakamaan tapahtumat ja kokemuksensa muille. 

Whereabts -sovelluksen avulla käyttäjä löytää helposti mitä lähellä tai jossain muussa kiinnostavassa paikassa tapahtuu. Ihmiset voivat jakaa ajatuksiaan ja mielipiteitään, kommentoida muiden viestejä sekä välittää kokemuksensa Facebook -kavereidensa kanssa paikannetusti.

Whereabts on geoviestipalvelu, joka näyttää viestit kartalla vain rajoitetun ajan, sen jälkeen viestit katoavat. Muita ihmisiä voi seurata “Follow” -toiminnon avulla, joka tuo viestit näkyviin kartan ja viestivirran yhdistävässä näkymässä vielä viestien yleiseltä kartalta poistumisen jälkeen. Palvelussa jaetaan kokemus, tapahtuma tai hetki, paikka kartalla ja kerrotaan siitä maailmalle. Whereabts mahdollistaa sekä tapahtumien jakamisen että muiden ihmisten kokemusten seuraamisen vain karttaa vilkaisemalla.

Palvelu ei ole kuitenkaan pelkästään geoviestejä. Se on myös tietyn ajan ja paikan yhdistämistä kartalla ihmisten kokemuksiin. Tämä on koko palvelun ydin, joka tekee siitä erilaisen ja tehokkaan kun vain viimeisin tieto merkitsee ja muuttumaton tieto vanhenee sekä menettää merkityksensä.

“Tänä päivänä tieto vanhenee todella nopeasti, joten yritämme välittää vain viimeisimmän tiedon ja kaikkein ajankohtaisimmat tapahtumat ihmisten ympäriltä sekä antaa heidän jakaa sen, mikä on kiinnostavinta siellä missä he juuri nyt ovat,” Antti Siukola, Whereabts Oy:n toimitusjohtaja, sanoi.

Whereabts Oy on suomalainen, yksityisomisteinen mobiilialan startup-yritys, joka on perustettu alkuvuodesta 2013. Se kehittää Whereabts geoviestipalvelua ja tähtää globaaleille markkinoille geoviestinnässä. Lisää tietoa osoitteessa: www.whereabts.com/about.

“Palvelu on tehty auttamaan ihmisiä löytämään sen, mikä on kiinnostavaa heidän ympärillään ja varmistamaan, että tapahtuma on ajankohtainen ilman tarvetta erikseen selvittää missä ja milloin se tapahtui.”

“Olemme käyttäneet melkoisesti aikaa avainsanojen, kuten olinpaikka, tämänhetkinen ja ajankohtainen, kanssa ja teimme sovelluksesta helposti lähestyttävän sekä helpon asentaa, joten sovellus näyttää heti ihmisen ympäristön ilman työläitä ja aikaa vieviä rekisteröintejä ja asennuksia,” Siukola sanoi.

Whereabts on ainutlaatuinen, aikaan ja paikkaan sidottu geoviestintäpalvelu, jonka selkeä ydin on tämän hetkisissä tapahtumissa. Käyttäjät löytävät tietoa ympäristöstään ja kiinnostavista paikoista helposti ja nopeasti.

Whereabts tiimi on pieni mutta kokenut ja tehokas. Meillä on yli 10 vuoden kokemus laajoista liiketoimintakriittisistä ja maailmanlaajuisista järjestelmistä. Tuotamme korkean laadun sovelluksia ja käytämme viimeisimpiä korkean tuottavuuden kehitystyökaluja ja automaatiota kaikilla tuotekehityksen alueilla.

Ota yhteyttä.

Antti Siukola, toimitusjohtaja
antti.siukola@whereabts.com
+358 40 766 3468

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs