Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » VR:n kaukoliikenne käynnistyy lakon jälkeen

VR Group

VR:n kaukoliikenne käynnistyy lakon jälkeen

Tiedote.
Julkaistu: 01.04.2016 klo 06:14
Julkaisija: VR Group

VR:n kaukojunaliikenne on käynnistynyt vuorokauden kestäneen lakon jälkeen. Junat ovat lähteneet aikataulun mukaan heti aikaisesta aamusta alkaen. Konduktöörien laiton lakko keskeytti kaukojunat torstaina aamuyöllä. Konduktöörit ovat palanneet töihin nyt aamulla. Ajantasaista liikennetietoa löytyy VR:n nettisivuilta vr.fi sekä Twitteristä @VRpalvelu ja Facebookista VRYhteisellämatkalla -sivulta.

Lakon vuoksi käyttämättä jäävän junalipun voi käyttää toukokuun loppuun mennessä. Halutessaan asiakas saa hakiessaan lipun hinnan takaisin. Lisätietoja tästä vr.fi:stä ja puhelinpalvelusta 0203 32039. Kausilipulla matkustaville korvataan yhden päivän arvoa vastaava summa.

VR ajaa kaikkiaan 300 kaukojunaa vuorokaudessa. Lakko ei koskenut pääkaupunkiseudun lähijunia, Venäjän-junia eikä tavaraliikennettä.

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs