Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » VR palaa torstaina normaaliin liikenteeseen

VR Group

VR palaa torstaina normaaliin liikenteeseen

Tiedote.
Julkaistu: 13.01.2016 klo 10:35
Julkaisija: VR Group

Liikennevirasto on saanut lumityöt tehtyä rataverkolla ja sakein lumipyry on ohittanut eteläisen Suomen. VR palaa normaaliin liikenteeseen sekä lähi- että kaukoliikenteessä huomisesta torstaista 14.1. alkaen. Lähiliikenteessä ajetaan jälleen 800 vuoroa ja kaukoliikenteessä 300 vuoroa vuorokaudessa. Vielä tänään keskiviikkona junaliikenteessä on eilen ilmoitettuja muutoksia.

VR, HSL ja Liikennevirasto kiittävät matkustajia ymmärryksestä viime päivien vaikeissa liikenneoloissa. Liikennemuutosten tavoitteena oli turvata matkanteko erittäin haastavassa säässä.

Sääennusteen mukaan ratalaitteita ja junakalustoa haittaavat sakeat lumisateet ja navakka tuuli ovat Etelä-Suomessa ohitse. Liikenne jatkuu normaalissa talvisäässä. Liikenteessä saattaa olla lähipäivinä vielä joitain yksittäisiä vuoro- ja kalustomuutoksia. Näistä muutoksista löytyy tietoa osoitteesta vr.fi, Facebookista ja Twitterissä.

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs