Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » VR laskee junalippujen hintoja pysyvästi

VR Group

VR laskee junalippujen hintoja pysyvästi

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2016 klo 09:05
Julkaisija: VR Group

VR laskee kotimaan kaukoliikenteen junalippujen hintoja pysyvästi. Hinnat tippuvat keskimäärin neljänneksen. Samalla hinnoittelua yksinkertaistetaan. Uusia halvempia junalippuja voi ostaa tästä päivästä alkaen.

- Suomalaiset ovat jo pitkään toivoneet halvempia junalippuja ja olemme iloisia, että voimme nyt vastata tähän toiveeseen. Asiakkaamme kiittelevät junaa huolettomaksi, ekologiseksi ja mukavaksi matkustusmuodoksi, lippujen hinta on kuitenkin viime vuosina saanut moitteita. Matkamäärämme ovat nousussa edullisten kampanjalippujen myötä isoilla reiteillä ja nyt voimme laskea hintoja pysyvästi koko Suomessa, sanoo VR:n matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen.

Junalippujen keskihinta laskee noin neljänneksen, hintatason lasku vaihtelee reiteittäin. Uusi hinnoittelumalli tuo edulliset hinnat nyt myös sellaisille reittiväleille, joilla ei ole ollut viime aikoina VR:n suosittuja kampanjahintoja tarjolla.

Uudet hinnat astuvat voimaan heti ja lippuja voi ostaa VR:n verkkokaupasta, mobiilikaupasta, puhelinpalvelusta, myyntipisteistä, automaateista, junista ja R-kioskeilta tästä päivästä alkaen.

Lippuvaihtoehdot ovat nyt selkeämpiä

Uudistuksessa on karsittu lipputyyppejä ja nykyiset lippuvaihtoehdot ovat aiempaa selkeämmät: tarjolla on Säästölippu ja Peruslippu. Näihin voi halutessaan ostaa lisäpalveluita.

Säästölippu on aina edullisin vaihtoehto, ja sen hinta on sama kaikille. Säästölippuja on myynnissä kaikilla reiteillä, rajoitettu määrä junavuoroa kohden.

Peruslipulla on kolme eri hintatasoa. Peruslipun hinta on sitä edullisempi, mitä aikaisemmin sen ostaa. Kalleimpia ovat ruuhkaisimmat junat. Opiskelija-, eläkeläis- ja lapsialennukset myönnetään Peruslipun hinnasta. Katso hintauudistus pähinkänkuoressa.

Hintauudistukseen voi tutustua tarkemmin vr.fi/uusihinta.

Matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen avaa hintauudistusta tarkemmin myös Junablogissa.

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. www.vrgroup.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs