Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Viro haluaa tavoittaa lähialueen matkailijat kulttuuripääkaupunkivuotena 2011

Viro haluaa tavoittaa lähialueen matkailijat kulttuuripääkaupunkivuotena 2011

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2011 klo 13:30
Julkaisija: Viron matkailun edistämiskeskus

Tallinnan kulttuuripääkaupunkivuoden aikana Viro haluaa houkutella lähialueen matkailijoita eri tapahtumiin.  Tallinnassa järjestetään vuoden aikana erilaisia tapahtumia ja festivaaleja juhlavuoden kunniaksi. Tallinnan tavoite on tulla suosituimmaksi kulttuuripääkaupungiksi.

Kulttuuripääkaupunkiviestiä edistämään on valittu joukko huippu-toimistoja Suomesta, Venäjältä, Saksasta, Latviasta, Norjasta ja Ruotsista. Suomessa Viron matkailun edistämiskeskuksen viestinnästä vastaa mainostoimisto FamilyInc.


– FamilyInc:llä on ammattimainen ote haasteellisten tehtävien hoitamisessa. Odotamme hedelmällistä ja hyödyllistä yhteistyötä Family Inc:n kanssa, sanoo aluejohtaja Toomas Tärk Viron matkailun edistämiskeskuksesta.

– Emme vain viestitä tärkeistä asioista, vaan meidän työmme on myös auttaa luomaan vahvempia siteitä maidemme välillä ja tehdä tietä tulevaisuuden kehitykselle yritysmaailmassa, matkailussa ja kulttuurissa, hän lisää.

– Tämä on suuri kunnia meidän toimistollemme.  Se, että tuemme Viroa ja Tallinnaa heidän Euroopan kulttuuripääkaupunkivuotenaan tarkoittaa myös, että tuemme Eurooppaa ja koko eurooppalaisen kulttuurin kehitystä, sanoo toimitusjohtaja Jere Teutari, mainostoimisto FamilyInc:stä.

Läpi koko vuoden FamilyInc. tulee hoitamaan kaiken aktiivisen viestinnän ja PR-toimenpiteet, jotka liittyvät Viron matkailun edistämiseen. Tallinna, Viron pääkaupunki on myös koko Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2011. Tämä on suurin kulttuuritapahtuma Viron historiassa. Tallinnassa tapahtuu joka päivä jotain uutta.

Kulttuuripääkaupunkivuoden 2011 aikana Tallinnassa tulee olemaan muun muassa useita festivaaleja, meripäivät, Tallinnan maraton, 11. nuorten laulu- ja tanssitapahtuma, musiikkitapahtumia, näyttelyitä, ja erilaisia performansseja. Lisätietoja tapahtumista löytyy täältä: http://www.visitestonia.com/fi

Lisätietoja:
Toomas Tärk, aluejohtaja, Suomi, Viron matkailun edistämiskeskus, toomas.tark@eas.ee, puhelin 045 1146 225
Jere Teutari, toimitusjohtaja, FamilyInc, jere.teutari@familyinc.fi, puhelin  050 310 0658

Viron matkailumarkkinointia tuetaan Euroopan Unionin rakennerahastosta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs