Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Virkisty Viherkehällä – pääkaupunkiseutu tarjoaa helppoja ja ohjattuja luontoelämyksiä

Metsähallitus

Virkisty Viherkehällä – pääkaupunkiseutu tarjoaa helppoja ja ohjattuja luontoelämyksiä

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2016 klo 13:13
Julkaisija: Metsähallitus

Pääkaupunkiseudun luontomatkailuyrittäjien tarjonnassa on monia hauskoja palveluita, joiden avulla kokemattominkin pääsee helposti ja turvallisesti luontoon. Metsähallitus kokosi palvelut viikko-ohjelmaksi matkailijalle ja retkikalenteriksi alueen asukkaalle.

Pääkaupunkiseudun takuulähdöt matkailijalle tarjoaa 27.6.-14.8. välisenä aikana vähintään viisi opastettua retkeä viikon jokaisena päivänä. Helsingissä nopeimman reitin luonnon helmaan tarjoavat vesitiet, joten monet viikko-ohjelman retket sijoittuvat Töölönlahdelle tai Vallisaareen. Jos aikaa on pari tuntia enemmän, voi valita retkikohteeksi myös Nuuksion metsäisemmät maisemat.


Virkisty Viherkehällä -retkikalenteri on vielä monipuolisempi kattaus pääkaupunkiseudun luontokohteita ja niille sopivia aktiviteetteja. SUP-laudalla pääsee Suvisaaristoon tai Käärmeluodolle. Nuuksion eri kolkkiin taas voi tutustua patikoiden tai marja- ja sieniretkillä. Joskus hienoin kokemus syntyy retken yllättävästä ajankohdasta, joten kannattaa kokeilla vaikkapa kesäyön taikaa yömelonnassa.

Ohjelmia toteuttaa seitsemän Metsähallituksen yhteistyöyrittäjää, joiden tiedot löytyvät liitteenä olevista ohjelmista. Liitteenä myös kuva: SUP-lautailua kesäyössä_TwentyKnots, vapaasti käytettävissä tämän uutisen julkaisun yhteydessä.

Lisätietoja:
Metsähallituksen Luontopalvelut, asiakaspalvelupäällikkö Petra Niskanen, p. 0400 530560, petra.niskanen@metsa.fi
www.luontoon.fi/Nuuksio
www.haltia.com

Liitetiedostot

Metsähallituksen luontopalvelut suojelee ja hoitaa alkuperäistä ja uhanalaista suomalaista luontoa sekä tuottaa luonnossa liikkujille retkeilypalveluja. Vastuullamme ovat maamme kansallispuistot, luonnonpuistot ja muut valtion suojelualueet, pohjoiset erämaa-alueet sekä Metsähallituksen eräasiat

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs