Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Ville Haapasalo ottaa matkailuautoilun haltuun Caravan-messuilla

Lahden Messut

Ville Haapasalo ottaa matkailuautoilun haltuun Caravan-messuilla

Tiedote.
Julkaistu: 09.08.2016 klo 10:04
Julkaisija: Lahden Messut

Liikkuvaa vapautta –teema innostaa tulevilla Caravan-messuilla ensikertalaisia tutustumaan matkailuajoneuvojen monipuolisiin mahdollisuuksiin. Teemaa saapuu isännöimään vastikään matkailuautoiluun tutustunut huipputähti, TV:stä tuttu Ville Haapasalo. Caravan 2016 järjestetään 16.-18. syyskuuta Lahden Messukeskuksessa. Suomen suurin matkailuajoneuvojen ja -tarvikkeiden erikoisnäyttely esittelee tulevan kauden 2017 uudet matkailuajoneuvomallit sekä alan tarvikkeet, varusteet ja palvelut.  

Matkailuajoneuvoharrastus on herättänyt viime aikoina kiinnostusta aivan uusissa kohderyhmissä. Myös omatoimimatkailijat ovat löytäneet matkailuajoneuvoilun, ”karavaanauksen”, mahdollisuudet. Reissaaminen matkailuajoneuvolla tarjoaa seikkailunhaluisimmallekin matkaajalle vapautta ja riippumattomuutta aikatauluista. Pysäköintipaikan toi valita kaupunkivilinän keskeltä tai luonnon helmasta ja matkasuunnitelmia voi tehdä vapaasti, kaiken tarvittavan kulkiessa kätevästi mukana.

Caravan-messuille toteutettava Liikkuvaa vapautta –teema-alue tarjoaa matkailusta kiinnostuneille opastusta matkailuajoneuvon hyödyntämiseen omilla matkoilla, sekä runsaasti uusia ideoita alan toimijoiden ja reissaajien omien tarinoiden kautta. Sunnuntaina 18.9. teema-aluetta saapuu isännöimään supersuosittu matkaaja, Suomen kansainvälisesti tunnetuin näyttelijä Ville Haapasalo, joka vietti heinäkuussa perheloman matkailuautolla. Haapasalo kertoo messuilla kokemuksistaan matkailuautoilusta, ja jakaa ensikertalaisen vinkkejä messuyleisölle. Mielenkiintoista tietoa mm. matkaan valmistautumisesta, matkakohteista ja matkailuajoneuvon valinnasta tarjotaan myös SF-Caravanin ja Matkailuajoneuvotuojien tarjoamissa Omatoimimatkaajan ABC –infoissa sekä SF-Caravan Matkailuautoilijoiden luennoilla.

Caravan 2016 –messut Lahden Messukeskuksessa 16.-18.9.2016. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat ry:n kanssa.

Lisätietoja: 
www.lahdenmessut.fi
www.liikkuvakoti.fi 

Lahden Messut Oy
projektipäällikkö Anne Koskinen p. 040 5810 722                        
anne.koskinen@lahdenmessut.fi

Matkailuajoneuvotuojat ry.
toiminnanjohtaja Antti Siljamäki p. 050 365 8352
antti.siljamaki@liikkuvakoti.fi

              

Liitetiedostot

Lahden Messut Oy tunnetaan korkealaatuisista ammatti- ja erikoismessuistaan. Toiminnan oleellisena osana ovat myös näytteilleasettajille tarjottavat suunnittelu- ja rakennuspalvelut sekä messukalusteiden ja -tarvikkeiden vuokraus. Lahden Messut toimii yhteistyökumppanina ja teknisenä toteuttajana erilaisissa messuissa ja tapahtumissa. Uudistuneen Lahden Messukeskuksen tilojen vuokraus näyttelyille, messuille, seminaareihin, yritystilaisuuksiin, kokouksiin ja konsertteihin on tärkeä osa Lahden Messujen palvelutoimintaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs