Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Vieraanvaraisuusala muuttuu, palvelu pitää pintansa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Vieraanvaraisuusala muuttuu, palvelu pitää pintansa

Tiedote.
Julkaistu: 10.03.2015 klo 10:12
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Teknologiset ratkaisut ja mobiilipalvelut eivät ole uhka vieraanvaraisuusalalla työskenteleville, päinvastoin. Palveluosaaminen ja sujuvat prosessit ovat alan tulevaisuuden kulmakiviä myös jatkossa. Mitä enemmän elämä kietoutuu tekniikan ympärille, sitä enemmän kaipaamme sosiaalista kontaktia palvelutilanteessa.

Haaga-Helian uusi julkaisu ”Näkökulmia vieraanvaraisuusalan tulevaisuuteen ja johtamiseen” (toim. Aunola, Elisa & Heikkinen, V.A.) valaa uskoa siihen, että palvelutuotanto ja henkilökohtaiset palvelutehtävät eivät ole tiensä päässä. Asiakkaat haluavat auttavia ja taitavia käsiä, hymyä ja vieraanvaraisuutta itsepalvelukulttuurin rinnalle. Tuloksellisen vieraanvaraisuusbisneksen toteuttamisessa tarvitaan puolestaan taitavaa ja osaavaa johtajuutta.

Julkaisu on tuotettu Haagan restonomikoulutuksen pääsykoemateriaaliksi, mutta se avaa matkailu-, majoitus-, ravitsemis- ja elämysalojen toimintaympäristön muutosta myös alalla jo toimiville ammattilaisille. Teoksen esseissä käsitellään uusia palveluja, kulutus- ja matkailutrendejä ja tuodaan esiin näkökulmia liiketoimintaosaamisen kehittämiseen ja johtamiseen. 

Teoksessa ennakoidaan monimuotoistuvaa vieraanvaraisuusalaa, sen erityispiirteitä ja osaamisvaatimuksia. Matkailu- ja ravitsemisalalla tarvitaan intohimoa, rohkeutta ja innovatiivisuutta. Työt ja tehtävät muuntuvat, mutta henkisesti ne tulevat aina olemaan antoisia – ihmisten keskellä, ihmisiä varten. 

Julkaisu on saatavissa sähköisenä (35 €) ja painettuna (50 €) Haaga-Helian verkkokaupasta: http://shop.haaga-helia.com/ 

Lisätietoa:
Projektipäällikkö Elisa Aunola, puh. 040 488 7186, elisa.aunola@haaga-helia.fi 
Yliopettaja V.A. Heikkinen, puh. 040 578 1569, vesa.heikkinen@haaga-helia.fi 

Liitetiedostot

HAAGA-HELIA on yksityinen, Suomen johtava matkailualan ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa myös liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs