Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Vielä ehdit ehdottaa Etelä-Savon vuoden ruokamatkailuyritystä!

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Vielä ehdit ehdottaa Etelä-Savon vuoden ruokamatkailuyritystä!

Tiedote.
Julkaistu: 28.07.2014 klo 13:04
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Tänä kesänä etsitään Etelä-Savon vuoden ruokamatkailuyritystä. Parin kuukauden aikana on tullut hyviä ehdotuksia ja lisää vielä kaivataan. Nythän kesän ruokamatkailusesonki on parhaimmillaan.

Kilpailun tavoitteena on tuoda Etelä-Savo esille ruokamatkailun maakuntana ja löytää alueeltamme hyviä tuotteistettuja palvelukokonaisuuksia. Kilpailun järjestää Mikkelin ammattikorkeakoulun Eteläsavolaisen ruokamatkailun kehittämishanke – Ruoka matkailun keskiöön.

Ehdotuksia palkittavaksi ruokamatkailuyritykseksi voivat tehdä niin asiakkaat, naapurit, tavarantoimittajat kuin yrittäjät itsekin. Ehdotuksen yhteydessä tulee perustella miksi juuri kyseinen yritys ansaitsisi Etelä-Savon vuoden ruokamatkailuyritys -palkinnon.

Kilpailuaikaa on 29.8.2014 saakka. Kilpailuun voi osallistua osoitteessa www.mamk.fi/ruokamatkailu. Voittajan valitsee Etelä-Savon matkailun ja ruokapalvelujen kehittämisorganisaatioista koottu valintaraati.

Ruokamatkailu on esillä Pyhän Olavin Päivän markkinoilla 29.7. Savonlinnassa

Ruoka liittyy tiiviisti kulttuuriin ja erilaisiin kulttuuritapahtumiin. Savonlinnalaisen Ravintola Waahdon terassilla keskustellaan kulttuurista ja ruoasta Pyhän Olavin Päivänä 29.7.2014 klo 14, osoitteessa Satamapuistonkatu 5.

Tilaisuuden juontaa Aarno Cronvall ja keskustelijoina ovat taiteilija Johanna Oras, Savonlinnan Seudun Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Janne Leinonen ja ProAgria Etelä-Savon Maa- ja kotitalousnaisten yritysasiantuntija Kirsi Mutka-Paintola. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Keskustelutilaisuuden järjestää Eteläsavolaisen ruokamatkailun kehittämishanke – Ruoka matkailun keskiöön. Hanke on esillä Pyhän Olavin Päivän markkinoilla klo 10–15 Maaseudun mahtavimmassa Kauppa-autossa.

- Etelä-Savon Vuoden ruokamatkailuyritys -kilpailuun voi osallistua Kulttuuri ja ruoka -keskustelutilaisuudessa ja hankkeen esittelyn yhteydessä. Etelä-Savossa on paljon hyviä ruokamatkailutuotteita. Niitä pitää vain nostaa esille, projektipäällikkö Taina Harmoinen kertoo.

Eteläsavolaisen ruokamatkailun kehittämishanke – Ruoka matkailun keskiöön toteutetaan Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston ja Etelä-Savon Ely-keskuksen rahoituksella.

Lisätietoja: projektipäällikkö Taina Harmoinen, Mikkelin ammattikorkeakoulu, 040 662 5560, taina.harmoinen@mamk.fi


Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs