Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Vd:n för VR Track lämnar företaget

VR Group

Vd:n för VR Track lämnar företaget

Pressmeddelande.
Publicerad: 19.09.2016 kl. 11:22
Utgivare: VR Group

Verkställande direktören för VR Track Ville Saksi har sagt upp sig. Saksi fortsätter i koncernens tjänst fram till slutet av september och ansvarar för specialuppgifter på uppdrag av styrelseordföranden för VR Track.

Teemu Sipilä, chefsjurist för VR Group, har utnämnts till temporär vd. Sipilä är medlem i VR-koncernens ledningsgrupp och han fortsätter som koncernens chefsjurist.

Ville Saksi började som vd för VR Track år 2010.

- Under ledning av Ville Saksi har VR Track genomgått en stor förändring då konkurrensen inom järnvägsbygge och banunderhåll på 2010-talet på allvar tagit fart. Idag är VR Track ett lönsamt företag, som använder sig av högteknologi och utvecklas på många plan konstaterar Mikael Aro, styrelseordförande för VR Track.

VR Track är ett helägt dotterbolag till VR Group. VR Track erbjuder tjänster inom infraprojektering allt från planering till byggverksamhet och underhåll. VR Track sysselsätter sammanlagt 1 700 personer i Finland och Sverige.

VR Group är ett mångsidigt, miljövänligt och ansvarsfullt serviceföretag inom resande, logistik och infrastrukturbyggande. Koncernen har mer än 8 000 anställda. VR Group verkar i huvudsak i Finland, men också utomlands, i synnerhet i Ryssland och Sverige.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs