Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Uusi ympäristöystävällinen Cumulus-hotelli avautuu Tampereella

Restel Oy

Uusi ympäristöystävällinen Cumulus-hotelli avautuu Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 19.07.2012 klo 08:30
Julkaisija: Restel Oy

Cumulus-ketju laajenee Tampereella, jossa Postitalon viereen avataan Cumulus Rautatienkatu Tampere 21. heinäkuuta. Hotelli on järjestyksessään 27. Cumulus-hotelli Suomessa. Uuden hotellin valaistuksessa on erityisesti kiinnitetty huomiota energiatehokkuuteen.

 

Tampereelle avataan 21. heinäkuuta uusi Cumulus-hotelli keskeiselle paikalle Rautatienkadulle. Tampereen neljäs Cumulus-hotelli tarjoaa toimivia palveluja niin kiireiselle liikematkustajalle kuin perheen kanssa lomailevallekin. Hotelli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä – junalla pääsee asemalaiturilta suoraan hotelliin ja hotellin yhteydessä on myös runsaasti parkkitilaa.

 

Aluejohtaja Harri Niskasen mukaan uudessa Cumulus-hotellissa on kiinnitetty erityistä huomiota ympäristöystävällisyyteen ja energiankulutukseen. ”Cumulus Rautatienkatu Tampere on Suomessa ensimmäinen hotelli, jossa led-valaistusta käytetään energiansäästölamppujen sijasta koko hotellissa. Led-lampuilla on pieni energiankulutus ja pitkä käyttöikä, mikä näkyy energiansäästön lisäksi huoltokustannuksissa”, toteaa aluejohtaja Niskanen.

 

Hotellissa on 180 hotellihuonetta, jossa kaikissa on huonekohtainen ilmastointi ja erillisjäähdytys sekä ajanmukaiset tietoliikenneyhteydet. Huoneista 25 on paremmin varusteltuja Superior-huoneita. Hotellihuoneiden ilme on raikkaan kodikas, ja lisämukavuutta yöpymiseen saa omien mieltymysten mukaan valittavana olevista tyynyistä. Uuden Cumulus-hotellin kaikki huoneet ovat savuttomia. Hotellin yhteyteen on avautunut myös 156-paikkainen uudistunut Martina-ravintola palvelemaan sekä hotellin asiakkaita että kaupunkilaisia.

 

Vuoden 2012 aikana Restel investoi kaikkiaan yhdeksän Cumulus-hotellin uudistamiseen. Kokonaisinvestointimäärä on 12 miljoonaa euroa. Tampereella uudistetaan myös Koskikadulla ja Hämeenpuistossa sijaitsevat Cumulus-hotellit.

 

Lisätiedot:

Aluejohtaja Harri Niskanen, puh. 0400 588 273, harri.niskanen@restel.fi

Toimialajohtaja Jari Laine, puh. 09 733 5355, jari.laine@restel.fi

Brand Manager Samuli Heiskala, Cumulus Oy, puh. 050 382 2442, samuli.heiskala@restel.fi

 

Kuvat kuvapankista: www.restel.fi

 

Liitetiedostot

Suomalainen Cumulus-hotelliketju tarjoaa hyvät unet 27 hotellissa 22 kaupungin keskustassa. Uudistuvat ja viihtyisät Cumulus-hotellit toivottaa sinut tervetulleeksi lähes 40 vuoden kokemuksella. Cumulus-hotellit sijaitsevat kaupunkiensa keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien päässä. Cumulus-hotelleissa panostetaan viihtyisyyteen ja mukavaan yöpymiseen.

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä lähes 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotelli Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut.

www.cumulus.fi; www.restel.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs