Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Uudistettu Lahden Seurahuone avaa ovensa

Osuuskauppa Hämeenmaa

Uudistettu Lahden Seurahuone avaa ovensa

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2013 klo 17:00
Julkaisija: Osuuskauppa Hämeenmaa

Täysin uudistettu Sokos Hotel Lahden Seurahuone avaa ovensa asiakkailleen vapun kynnyksellä. Pitkät perinteet omaavan hotellin peruskorjaus ja ilmeen uudistaminen on odotettu merkkipaalu Seurahuoneen 121-vuotiaassa historiassa. Tilojen lisäksi myös ravintolakonseptit on suunniteltu täysin uudelleen. Luvassa on vieraanvaraista, yksilöllistä palvelua ja tunnelmallista ajanvietettä.

 

Palvelukulttuuri seuraavalle tasolle

Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen uudistamista lähdettiin suunnittelemaan, kun hotelli kiinteistöineen siirtyi Osuuskauppa Hämeenmaan omistukseen vuonna 2011. Tavoitteena oli mahdollistaa nykypäivän asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin ja odotuksiin vastaaminen. Hotellinjohtaja Jani Ruponen on avauksen kynnyksellä toiveikas, että tässä on onnistuttu.

- Seurahuoneella keskitytään erityisesti henkilökohtaiseen palveluun ja ihmisten aitoon kohtaamiseen. Hotellivierailun pitää olla elämys, mitä tukee Solo by Sokos Hotellit -konseptimme. Se merkitsee muun muassa tunnelmallisia yksityiskohtia, kuten kahvin tarjoilemista aamiaisella pöytiin, Jani Ruponen kertoo.

Tarkkaan mietityt ravintolakonseptit

Myös ravintolat ovat uudistuneet Seurahuoneella täysin. - Tunnelmallinen, laadukas, sisältää lähialueen erikoisuuksia, Jani Ruponen kuvailee Seurahuoneen ravintoloiden filosofiaa.

Lahtelaisten oma olohuone, Bar & Bistro SeuraHuone, tarjoaa mutkatonta ruokaa ja seurustelujuomia sekä rentoa ajanvietettä. Vieraanvarainen ja lämminhenkinen Trattoria Seurahuone tarjoaa puolestaan italialaisen keittiön parhaimmistoa, viimeisen päälle valmistettuna. - Lisäksi tilausravintolatoiminta ja Häme-sali palautetaan vanhaan kunniaansa, Jani Ruponen lisää.

Investointi Lahden keskustan kehittämiseen

Seurahuoneen mittavan peruskorjauksen lähtökohta oli tilojen turvallisuuden, viihtyisyyden sekä palvelukyvyn varmistaminen vuosikymmeniksi eteenpäin. Myös energiatehokkuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota, mistä kertovat esimerkiksi aurinkokeräimet rakennuksen katolla.

Hotellin uudistamiseen liittyvä investointi on Hämeenmaan viime vuosien merkittävimpiä. Tavoite on lisätä koko Lahden seudun matkailullista vetovoimaa. - Haluamme olla aidosti mukana kehittämässä myös Lahden keskustaa ja sen palveluita. Seurahuone on merkittävä osa paikallista historiaa, ja sen peruskorjaaminen ja tuominen nykypäivään on ollut kunniatehtävä, Hämeenmaan toimitusjohtaja Taavi Heikkilä toteaa.

 

Sokos Hotel Lahden Seurahuone avaa ovensa asiakkailleen tänään vapun aatonaattona. Grand Opening -avajaisia juhlitaan perjantaina 10.5.13.

Lisätietoja:

Sokos Hotel Lahden Seurahuone, hotellinjohtaja Jani Ruponen, puh. 044 713 0354

Osuuskauppa Hämeenmaa, matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Timo Mäkelä, puh. 050 354 2200

Hämeenmaa – yli 142 000 asiakkaansa omistama yritys

Osuuskauppa Hämeenmaa toimii Kanta- ja Päijät-Hämeessä, 23 kunnan alueella. Hämeenmaa on alueensa suurin yritys, joka tarjoaa asiakasomistajilleen edullisia ja luotettavia kauppapalveluja sekä antaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Hämeenmaa käyttää tuloksensa verkostonsa kehittämiseen ja asiakasomistajapalvelujen parantamiseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs