Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Unelmabloggari ihasteli Kaakon helmiä

Kaakko135°

Unelmabloggari ihasteli Kaakon helmiä

Tiedote.
Julkaistu: 07.08.2013 klo 14:02
Julkaisija: Kaakko135°

Unelmaduuni Kaakossa -markkinointikampanjan voittaja, bloggari Yulia Dergaeva vietti heinä-elokuun vaihteessa viikon tutustuen Kaakko135°-alueen nähtävyyksiin. – Seutuhan on täynnä aitoja helmiä, kommentoi  Dergaeva vierailunsa päätteeksi ja ihmetteli, miksei ole tullut vierailleeksi ”tässä naapurissa” aiemmin.

Neljän päivän vierailun aikana unelmabloggari kävi surffaamassa Pyhtäällä Siriuksessa, tutustui Haminan historiaan roolioppaan välityksellä ja samoili Miehikkälän Salpalinja-museossa sekä elävän että mobiilioppaan avustuksella. Erityisen mieleenpainuva kokemus oli merimuseo Vellamo, jossa Dergaeva vietti aikaa viisi tuntia alun perin suunnitellun kahden tunnin sijasta. Tiukka ohjelma ei kuitenkaan lannistanut hänen intoaan, vaan hän odottaa jo innolla seuraavaa vierailuaan alueelle syyskuussa Fashion Night & Culture –tapahtuman aikoihin.

Kotkan-Haminan seudun toimijat toteuttivat touko-kesäkuussa Unelmaduuni Kaakossa -markkinointikampanjan, jossa sosiaalisen median kilpailulla haettiin Pietarista bloggaaja markkinoimaan pitkäkestoisesti Kotkan-Haminan seudun yrityksiä, palveluja ja tapahtumia pietarilaisille. Viime viikolla alueella vieraillut Yulia Dergaeva valittiin voittajaksi neljänkymmenen hakijan joukosta. Dergaeva on opiskellut journalistiikkaa Pietarin valtion yliopistossa ja valmistui vuonna 2012. Hän onkin media-alan monitaituri ja toimii mediadesignerina, valokuvaajana, usean lehden toimittajana ja copywriterina.

Yulia Dergaevan kanssa tehtiin sopimus vuodeksi ja 1.7. avattiin Kaakon matkailublogi blog.vzmorie135.fi. Blogista tulee Kotkan-Haminan seudun matkailun pysyvä näkyvyyselementti. Bloggaaja vierailee vuoden aikana alueella viisi kertaa ja kirjoittaa vuoden mittaan venäjäksi blogia, jonka kohderyhmänä ovat erityisesti venäläiset matkailijat.

 

Lisätietoja:

projektipäällikkö
Katja Gorelkina
Cursor Oy
GSM +358 40 190 2503
sähköposti katja.gorelkina@cursor.fi

Liitetiedostot

Kaakko135°, hyvän tuulen rannikko toteuttaa Cursor Oy:n koordinoimana Kotkan-Haminan seudun matkailun yhteismarkkinointia. Kaakko135° sijaitsee itäisen Suomenlahden rannikolla, Kymijoen ja itärajan välisellä alueella. Alue käsittää viisi kuntaa: Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Miehikkälän.

www.kaakko135.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs