Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Toimituksille tiedoksi: Matkailun kärkihanke etenee Länsi-Suomeen

Työ- ja elinkeinoministeriö

Toimituksille tiedoksi: Matkailun kärkihanke etenee Länsi-Suomeen

Kutsu.
Julkaistu: 12.03.2014 klo 13:58
Julkaisija: Työ- ja elinkeinoministeriö

Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori käynnisti vuoden alussa matkailun kärkihankkeen. Sen tavoitteena on lisätä Suomen matkailullista vetovoimaa, tukea matkailuelinkeinon kilpailukykyä ja kasvua ja nostaa arvostusta. Hankkeeseen kuuluu neljä alueellista tilaisuutta, joissa alan paikalliset toimivat saavat äänensä kuuluviin. Länsi-Suomen matkailun aluetilaisuus järjestetään

maanantaina 17.3. klo 9.30 - 16
Logomossa,
Köydenpunojankatu 14, Turku


Tilaisuudessa keskustellaan mm. puhtaasta luonnosta vesistö- ja saaristomatkailun voimavarana, Matkailun edistämiskeskus MEK:n ja Finpron tulevasta fuusiosta sekä matkailun kehittämisen tukimahdollisuuksista.

Tiedotusvälineillä on mahdollisuus haastatella elinkeinoministeri Vapaavuorta työryhmätyöskentelyn alkaessa noin klo 13.30 Toimitukset ovat myös tervetulleita seuraamaan tilaisuutta.

Saaristo on matkailun vetovoimaisempia alueita Suomessa. Erilaiset vesiaktiviteetit kiinnostavat matkailijoita ja edistävät sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Miten voisimme hyödyntää ulko- ja sisäsaaristomme ainutlaatuisia mahdollisuuksia entistä paremmin, erityisesti ympärivuotisesti? Tulevaisuutta ajatellen tärkeää ovat toimenpiteet, jotka edesauttavat pitämään Itämeren ja sisävesistöt puhtaina. Tavoitteena on säilyttää Suomen imago puhtaana matkailumaana.

Ympärivuotisten matkailutuotteiden puuttuminen on haaste, joka tulisi ratkaista. Aluetilaisuuden alueen on isoja tapahtumia kuten Pori Jazz, Tangomarkkinat ja Tampereen teatterikesä.

Tilaisuuden ohjelmaan ja matkailun kärkihankkeeseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa

http://www.tem.fi/matkailu2014

Lisätiedot:
erityisasiantuntija Pihla Väänänen, TEM; p. 029 504 7587
tiedottaja Mikko Myller, TEM, p. 050 396 0074

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs