Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Toimija ja kehittäjä valittu Lappeenrannan kesäteatterille

Lappeenrannan kaupunki

Toimija ja kehittäjä valittu Lappeenrannan kesäteatterille

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2014 klo 10:03
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Kulttuuritoimi on valinnut Lappeenrannan kesäteatterialueen yleistoimijaksi ja kehittäjäksi Kehruuhuone -yrittäjän. Toimikaudeksi on sovittu vuodet 2015 - 16 sekä optiovuodet 2017–18. Yrittäjä vastaa kaikesta kesäteatterialueeseen liittyvästä ohjelmatarjonnan suunnittelusta ja alueen toiminnan kehittämisestä sekä ottaa vastuun kesäteatterikahvilatoiminnasta. Lisäksi Kehruuhuone vastaa kaikista alueen tiloihin liittyvistä käytännön tehtävistä (mm. tilavaraukset ja –vuokraukset). Yrittäjän toiminnan kautta kulttuuritoimi vastaa valtuuston kulttuuritoimelle asettamaan tavoitteeseen siitä, että kesäteatterialueella tulee olla monipuolista tarjontaa näytelmätoiminnan lisäksi.

Kaupungin kulttuuritoimi vastaa jatkossakin jokakesäisen näytelmän valinnasta. Kulttuuritoimi tulee pyytämään julkisesti (kahden vuoden kokemuksella) ehdotuksia seuraavan kesän näytelmäksi. Menettelyllä pyritään siihen, että uusi näytelmä voidaan julkistaa viimeistään lokakuussa, jotta tuleva näytelmä on mm. järjestöjen ja yhdistysten tiedossa hyvissä ajoin, niiden tehdessä toimintasuunnitelmiaan. Vuosittain valittava näytelmätuottaja tekee vuokra- yms. tuotantoon liittyvät sopimukset Kehruuhuoneen yrittäjän kanssa. Näin saadaan käytettyä hyväksi yrittäjän ja teatterituottajan välinen synergiaetu: tapahtumien aikataulutus, kaluston yhteiskäyttö, yhteismarkkinointi, oheistuotteiden ja palvelujen yhteen linkittäminen yms. Näin Linnoituksen alueen toiminta tulee laajemmin hoidettua ”yhden luukun” –periaatteella.  

Lisätietoja:
Kehruuhuone, Sari Kaasinen
puh. 050 5640 930
sari.kaasinen@sarikaasinen.com 

Lappeenrannan kaupunki,kulttuuritoimi
Helena Hokkanen
kulttuurikoordinaattori
puh. 040 736 2022
helena.hokkanen@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs