Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » The Monoviikot – hiihtoloma Merikarvialla

The Monoviikot – hiihtoloma Merikarvialla

Tiedote.
Julkaistu: 06.02.2013 klo 10:41
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Tapahtumarikkaat ja huumorilla höystetyt The Monoviikot järjestetään Merikarvialla Satakunnan ja Pirkanmaan hiihtolomaviikoilla 8 ja 9. The Monoviikoilla 16.2.–3.3. on tarjolla lähes sata tapahtumaa monille monoille. Elämyksellinen talvimatkailu ja erilaisten aktiviteettien runsas valikoima mahdollistaa ikimuistoisen ja onnistuneen loman koko lapsiperheelle kera isovanhempien.

– Kesämatkailusta tunnettu Merikarvia on mitä mainioin talvimatkailukohde. Koko kunnan kattava yhteistyö antaa vankan pohjan laajakirjoisten tapahtumaviikkojen toteuttamiseen. The Monoviikoille on hyvällä fiiliksellä koottu kokonaisuus, josta saavat tulla nauttimaan lomalaiset läheltä ja kaukaa, toteaa The Monoviikot 2013 organisaattori Anne-Mari Lindfors.

Jokainen lomalainen voi napata itselleen mieluisat tapahtumat ja räätälöidä niistä omannäköisensä loman. Kaikista parasta the Monoviikoilla on se, että valtaosa tapahtumista on osallistujille ilmaisia.

Tekeminen taattu

Monoviikoilla Merikarvialla pöllyää paitsi lumi, myös jauhot. Mikä olisikaan mukavampi tuliainen lomalta, kuin pienin kätösin leivottu, suuren uunin lämmössä kypsytetty lomamuisto, oikea leipä?

Tunnelmallinen leivontatuokio ”vanhaan malliin” oikeassa kotileipomossa onnistuu Merikarvia-lomalla.

Tänä vuonna Monoviikkojen ohjelmaan saatiin myös valtakunnallisia tähtiä; Nukketeatteritaiteilija Juha Laukkanen vierailee Merikarvian kirjastossa nukketeatteriesityksen merkeissä ja artisti Johanna Kurkela konsertoi avarassa ja kauniissa Merikarvian puukirkossa. Älkäämme unohtako brasilialaislähtöisen mestarijalkapalloilija Piracaian (Marcelo Goncalves de Oliveira) ohjaamia tapahtumia, kuten aloittelijoiden luistelukoulua, brasilialaisia leikkejä, body balancea ja jättipallojumppaa.

 – Torstaina 21.2. madekonkari Veli Tuominen luotsaa halukkaat MADE in Merikarvianjoki -kurssilla pilkkimään madetta Merikarvianjoen näköalapaikan jäälle. Kurssilla perehdytään mateen elämään ja yritetään napata keittokalat pilkillä illan hämärtyessä, kertoo Lindfors.

Lauantaina 23.2. vietetään Krookan Monopäivää. Päivä on täynnä toimintaa koko perheelle aina koirakärryajelusta ja poniratsastuksesta napakelkkailuun ja moottorikelkkojen kokoontumisajoon.

Sunnuntaina 24.2. vietetään Muotipäivää Merikievarissa. Siellä nähdään oikeiden muotinäytösten lisäksi myös koirien ”muotinäytös”, jossa esitellään muun muassa koirien varusteita, taluttimia, heijastin- ja pelastusliivejä sekä koirien asusteita, Lindfors jatkaa innostuneena.

Lyhytlomasta koko viikon lomailuun

The Monoviikoille osallistuvilla on monia vaihtoehtoja majoittua ja ruokailla. Merikarvian majoitusliikkeissä yöpyvät saavat vapaaliput Merikarvian minikylpylään Vapaa-aikakeskus Rysään. The Monoviikkojen ohjelmaan ja majoitustarjontaan voi tutustua osoitteessa www.monoviikot.com.

Monojen ja suksien käyttö on The Monoviikoilla vapaaehtoista, mutta hulvaton monomeno on taattua!

Lisätiedot: Anne-Mari Lindfors, Monoviikot 2013 organisaattori

puh. 044 7246 307, anne-mari.lindfors@merikarvia.fi

www.monoviikot.com

Liitetiedostot

Merikarvian Matkailu ry, Merikarvian kunta sekä lukuisat yritykset ja yhdistykset järjestävät toista kertaa hiihtolomatoimintaa The Monoviikot -tyyliin. Reilun kolmentuhannen asukkaan Merikarvia on vireä kulttuuri- ja matkailukunta Satakunnassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs