Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Tessa Kokkonen Ruka-Kuusamon kansainvälistymishankkeen projektipäälliköksi

Ruka-Kuusamo Matkailu

Tessa Kokkonen Ruka-Kuusamon kansainvälistymishankkeen projektipäälliköksi

Tiedote.
Julkaistu: 29.06.2016 klo 16:53
Julkaisija: Ruka-Kuusamo Matkailu

TIEDOTE, julkaisuvapaa 29.6.2016

Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy:ssä on ollut haettavana projektipäällikkö Kansainvälistyvän Ruka-Kuusamo matkailualueen kilpailukyvyn kehittäminen (Gateway to Kuusamo Lapland) –hankkeeseen. Määräaikaan 10.6.2016 mennessä tehtävään saatiin 15 hakemusta, joista haastatteluun kutsuttiin viisi henkilöä. Haastattelijoina toimivat Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n sekä Naturpolis Oy:n hallituksen edustajat.

Projektipäällikön tehtävään valittiin Tessa Kokkonen, joka on valmistunut Mikkelin ammattikorkeakoulun matkailun koulutusohjelmasta restonomiksi (AMK) vuonna 2013. Kokkonen on työskennellyt aiemmin kansainvälisen ja kotimaisen myynnin ja markkinoinnin parissa sekä asiakaspalvelussa ja oppaan tehtävissä. Hän aloittaa uudessa työssään elokuun alussa.

- Hankkeen päätavoite on Kuusamon alueen kansainvälistymisen vahva kehittäminen, ja Kokkosella on kokemusta mm. kohdemarkkinoinnista ja matkailupalveluiden tuotteistamisesta. Hän myös tuntee alueen vahvuudet, palvelut ja yritykset hyvin, mikä on erinomainen lähtökohta työn aloittamiseen, toteaa Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n toimitusjohtaja Mats Lindfors. Näkymät hankkeen menestymiseen ovat onnistuneen rekrytoinnin myötä vahvistuneet, jatkaa Lindfors.

Hanketta toteuttavat yhteistyössä Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy, Ruka-Kuusamo Matkailu ry, Metsähallitus, Pohjanmaan luontopalvelut sekä Oulun yliopisto. Hankkeen toteutusaika on 1.5.2016 – 30.4.2019 ja kokonaisbudjetti 1.299.940€, josta Pohjois-Pohjanmaan liiton myöntämän EAKR-rahoituksen osuus 909.957€, kuntien rahoitus 156.198€, muu julkinen rahoitus 77.588€ ja yksityinen rahoitus 156.197€.

Lisätietoja:
Naturpolis Oy, toimitusjohtaja Jari Hentilä, jari.hentila@naturpolis.fi, 0400 393 797
Ruka-Kuusamo Matkailu ry, toimitusjohtaja Mats Lindfors, mats.lindfors@rukakuusamo.fi, 0400 747 356

Ruka-Kuusamo on upea kohde niin lumiseen talvimatkailuun kuin myös aktiiviseen kesämatkailuun koko perheelle. Ruka-Kuusamo Matkailu ry vastaa alueen yhteismarkkinoinnista. Toiminnassa on mukana arviolta 140 yritystä, jotka edustavat yli 95 % alueen matkailutulosta. Löydät meidät netistä ja somesta: www.ruka.fi, www.facebook.com/rukafinland, www.instagram.com/rukafinland.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs