Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Tampereen tornihotellissa henkilöstö on osa tarinaa – syksyyn mennessä rekrytoidaan noin sata osaajaa

SOK

Tampereen tornihotellissa henkilöstö on osa tarinaa – syksyyn mennessä rekrytoidaan noin sata osaajaa

Tiedote.
Julkaistu: 14.03.2014 klo 09:50
Julkaisija: SOK

Tampereen tornihotelli käynnistää henkilöstön rekrytoinnin 16.3.2014. Hotelli kutsuu työntekijöitä matkalle kiehtovaan tarinaan valtakunnallisella rekrytointikampanjalla. Tavoitteena on rekrytoida syksyyn mennessä noin sata eri alojen osaajaa.

"Hotellista on tulossa jotain erilaista, mihin aiemmin on totuttu. Siksi odotuksemme myös palkattavan henkilöstön osalta ovat korkeat", sanoo hotellinjohtaja Mikko Kankaanpää.

Rekrytoinnin ensimmäisessä vaiheessa haetaan avaintiimin henkilöitä hotellin, kongressikeskuksen ja ravintoloiden päällikkötehtäviin.

"Etsimme avaintehtäviin henkilöitä, joilla on kyky heittäytyä yli perinteisten työnkuvien. Jokainen henkilö on osa hotellin tarinaa, joka kertoo Tampereesta ja tamperelaisuudesta; sen vaiherikkaasta menneisyydestä ja asioista, jotka ovat tehneet Tampereesta monella tavalla legendaarisen. Henkilöstölle tämä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden jättää oma kädenjälkensä tarinaan”, sanoo Mikko Kankaanpää.

Tampereen tarina tulee eläväksi asiakaskohtaamisissa. Hotellin henkilökunnan tehtävänä on varmistaa, että jokainen vierailu on elämys ja lisää uuden sivun hotellin kertomaan tarinaan, jota ihmiset haluavat jakaa eteenpäin.

”Tunnusomaista tornihotellin asiakaspalvelulle on myös aito kiinnostus ja välittömyys. Kuunteleminen on osa tarinan muotoutumista, ja jokainen asiakas kohdataan yksilönä omine tarpeineen ja toiveineen”, jatkaa Mikko Kankaanpää.

Kevään kuluessa käynnistetään myös muiden hotellin tehtävänkuvien haut. Avoimet tehtävät tulevat näkymään osoitteessa: https://www.s-kanava.fi/web/s/tyonhakijalle. Hotelli avaa ovensa 15.10.2014.

 

Lisätietoja:

Mikko Kankaanpää, hotellinjohtaja, Sokotel Oy, p. 010 768 2817, mikko.kankaanpaa@sok.fi

Tampereen tornihotelli – Kerro minulle tarina.  Tampereen tornihotelli on kohtaamispaikka, jossa voit kokea ainutlaatuisella ja yksilöllisellä tavalla tamperelaisuuden juuret ja ytimen. Kaupungin vaiherikas historia ja kulttuuriperintö tulevat eläväksi hotellin tiloissa ja palveluissa. Tamperelaisuutta on myös hotellin välittävä, rento ja yksilöllinen tapa kohdata asiakkaat. Erityislaatuiset ja osin täysin uuden tyyppiset tilat rohkaisevat inspiroitumaan, haaveilemaan, uskaltamaan ja kohtaamaan uusia asioita ja ihmisiä. Hotelli tarjoaa sivun jokaisen omalle tarinalle, joista muodostuu elävä ja uusiutuva kertomus Tampereesta. www.tampereentornihotelli.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs