Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Tampereen Cumulus Hämeenpuiston mittavat uudistukset alkavat

Restel Oy

Tampereen Cumulus Hämeenpuiston mittavat uudistukset alkavat

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2012 klo 15:23
Julkaisija: Restel Oy

Cumulus-hotelliketjun uudistukset jatkuvat

Tampereen Cumulus Hämeenpuiston mittavat uudistukset alkavat

Tampereen Cumulus Hämeenpuiston uudistukset alkavat lokakuun loppupuolella pohjoissiiven huoneiden osalta. Tällöin hotellin 78 huonetta tullaan sulkemaan perusparannuksen ajaksi. Perusparannuksen yhteydessä kaikki hotellihuoneet sekä kylpyhuoneet uudistetaan.

Joulukuun 16. päivä alkaen sekä hotelli että ravintola Huviretki sulkevat ovensa viideksi viikoksi. Tuolloin hotellin osalta uudistetaan aula, vastaanotto ja taustatilat. Tammikuun lopussa avataan Huviretki-ravintolan tilalle uusi pihviravintola Grillsson samaan aikaan uudistuneiden hotellin aula- ja vastaanottotilojen kanssa. Helmikuun 2013 aikana valmistuvat pohjoissiiven hotellihuoneet, jolloin perusparannus jatkuu eteläsiiven 100 huoneen sekä kokoustila Ratinan kohdalla.

Lisätietoja Grillsson-pihviravintolasta tästä.

Kokonaisuudessaan uusittu Cumulus Hämeenpuisto avautuu kesällä 2013.  

Uudistuksia Cumulus-hotelleissa vuoden 2012 aikana

Cumulus-hotelliketju on investoinut vuoden 2012 aikana voimakkaasti hotelliensa uudistamiseen. Heinäkuussa avautui Tampereen Rautatienkadulle uusi Cumulus-hotelli. Päivitetyn ilmeen ovat saaneet Cumulus Pori, Cumulus Lahti, Cumulus Turku, Cumulus Seinäjoki, Cumulus Kuopio ja Cumulus Hyvinkää. Uudistuksia tehdään vielä loppuvuoden aikana Cumulus Hämeenpuiston lisäksi Cumulus Kaisaniemessä.

Lisätiedot:

Toimialajohtaja Jari Laine, Restel Oy, puh. 09 733 5355, jari.laine@restel.fi

Aluejohtaja, Harri Niskanen, 0400 588 273

Brand Manager Samuli Heiskala, Cumulus Oy, puh. 050 382 2442, samuli.heiskala@restel.fi

www.cumulus.fi, www.restel.fi

 

Kuvat: www.restel.fi/images

Restel Hotel Group

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liiketoimintaa Restel harjoittaa 49 hotellilla, joissa on yhteensä yli 8 000 huonetta, ja noin 260 ravintolalla. Liikevaihto vuonna 2011 oli 379,8 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Hotellitoimintaa Restel harjoittaa kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi myös kotimaisten Cumulus ja Rantasipi-ketjujen, Hotelli Seurahuone Helsingin sekä Hotelli Atlas Kuopion myötä. Restelin laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet. HelmiSimpukka-ketju toimii valtakunnallisesti 58 liikepaikalla. Restelin valikoimaan kuuluvat myös Hemingway’s, Blok, Mario, Lauantai, Bambu ja Wanha Mestari -ketjut.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs