Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Tampereelta suorinta linnuntietä Teneriffalle koko talven

Finnmatkat

Tampereelta suorinta linnuntietä Teneriffalle koko talven

Tiedote.
Julkaistu: 21.11.2014 klo 12:22
Julkaisija: Finnmatkat

Pirkanmaalaiset saavat tänäkin talvena nauttia kotikentän läheisyyden helppoudesta, kun Finnmatkat lentää suoria lomalentoja Teneriffalle. Kesäkaudella Tampereelta pääsee taas auringon alle Antalyaan.

Kuluvan talven aikana Finnmatkat lentää kerran viikossa Tampereelta Teneriffalle aina huhtikuulle saakka. Nyt kohdevalikoimissa on myös erityisesti yli 55-vuotiaiden matkailijoiden suosima Pohjois-Teneriffan Puerto de la Cruz.

– Lähikentältä on helppo lähteä matkalle, kun ei tarvitse matkustaa ensin tunteja päästäkseen edes lähtöselvitykseen, sanoo viestintäpäällikkö Jenita Sillanpää Finnmatkoilta.

Finnmatkoilla on Teneriffalla 52 erilaista hotellia, joista puolet sijaitsee aivan rannalla. Teneriffalla pääsee muun muassa supersuosittuun Blue Village -perhehotelliin, jossa on paljon aktiviteetteja, kuten Bamse-kerho lapsille ja Les Mills -ryhmäliikuntatunteja aikuisille. Tarjolla on myös vain aikuisille tarkoitettuja Blue Couples -hotelleja, joissa voi nauttia rauhallisesta lomasta ilman lapsia. Lisäksi Alcalassa on mahdollisuus viettää ylellistä lomaa Sensatori-luksushotellissa.

Erityisesti kevättalven matkoissa Tampereelta Teneriffalle on vielä tilaa.

– Joulu on käytännössä loppuunmyyty, mutta niille ei-kaikkein-hitaimmille hämäläisille on vielä muutama paikka uudenvuoden aikaan. Enemmän vapaita paikkoja löytyy myöhemmin keväällä, Sillanpää vinkkaa.

Huhtikuun alussa Finnmatkat aloittaa suorat lomalennot Pirkkalan lentokentältä Turkin kevääseen, Antalyaan.


Talvikaudella 2014–15 suorat lennot Tampereelta Teneriffalle viikoittain tiistaisin 14.10.2014–14.4.2015. Kesällä 2015 suorat lennot Tampereelta Turkin Antalyaan viikoittain 29.3.14.6.2015 ja 16.8.11.10.2015.

Lisätietoja: Finnmatkat, viestintäpäällikkö Jenita Sillanpää, p. 030 360 304                 

 


Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä, ja se järjestää vuosittain noin 280 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia TUI Travel PLC:tä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs