Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » TAMKin turismin intensiiviohjelma sai palkinnon Espanjassa

Tampereen ammattikorkeakoulu

TAMKin turismin intensiiviohjelma sai palkinnon Espanjassa

Tiedote.
Julkaistu: 09.04.2014 klo 13:03
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen yhteistyö matkailualan koulutuksessa on noteerattu parhaiden käytänteiden palkinnolla. Espanjan opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän palkinnon, The best practice of 2013 within the Lifelong Learning Programme, sai kolmen eurooppalaisen korkeakoulun yhteinen intensiiviohjelma, Sustainable Tourism Management Erasmus.

Palkitussa ohjelmassa ovat mukana Tampereen ammattikorkeakoulu, brittiläinen Salford University ja espanjalainen Universitat Jaume I. Palkinto luovutettiin työryhmälle Madridissa tammikuussa.

Ohjelman tärkeimpänä saavutuksena on ollut kulttuurien välinen vaihto, täysin erityyppisten EU-maiden oppimiskäytänteiden ymmärtäminen sekä erilaisten maiden turismibisneksestä oppiminen ja analysointi.

 - Yhteistyö partnerikorkeakoulujen kesken on aitoa kansainvälistymistä parhaimmillaan. Yhteistyö on luonut tärkeitä henkilökohtaisia suhteita, joiden avulla on synnytetty yhteisiä luottamusta vaativia yhteistyömuotoja. Tästä esimerkkeinä suunnitelmat kaksoistutkinnoista ja Nopean konseptoinnin paja Universitat Jaume I:ssa helmikuussa 2014, yliopettaja Sari Matala TAMKista kertoo.

Seitsemän vuotta jatkunut yhteistyö etenee tänä vuonna uudella intensiiviohjelmalla, joka on nimeltään International Tourism Enterprise Development. Ohjelma on parasta aikaa käynnissä Salfordin yliopistossa ja päättyy huhtikuussa 2014. Intensiiviohjelma on kuulunut vuosien ajan TAMKin matkailun koulutusohjelman ja turismin opiskelijoiden tarjontaan. Tänä vuonna myös International Business -koulutuksen opiskelijat ovat voineet hakea mukaan ohjelmaan.


Lisätietoja:
- yliopettaja YTT Sari Matala, matkailun koulutus/Degree Programme in Tourism/Degree Programme in International Business, sari.matala(at)tamk.fi, p. 050 311 9670

Kuvassa opettajat vasemmalta oikealle: Maj-Lis Läykki (TAMK), Richard Bell (Salford University), Simon Ireland (Salford University), Rafael La Piedra (Universitat Jaume I) ja Sari Matala (TAMK).

Liitetiedostot

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs