Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Matkailu » Taloudellista tukea luovien alojen yrityksille

Lapin AMK

Taloudellista tukea luovien alojen yrityksille

Tiedote.
Julkaistu: 16.11.2015 klo 12:28
Julkaisija: Lapin AMK

Marraskuun alussa on avautunut Trade Fair -voucherien haku, jossa luovan toimialan yrittäjä voi hakea taloudellista apua vuoden 2016 aikana Euroopan alueella järjestettäviin tapahtumiin, kuten messut, festivaalit yms.

My Creative Edge -projekti voi tukea matkoja ja osallistumiskuluja yhteensä 50 prosenttia kokonaiskuluista, maksimissaan 2500 euroa per yritys.

Tuen tavoitteena on lisätä luovien alojen yritysten kansainvälistä liiketoimintaa. Voucheria voi hakea luovan toimialan mikro- ja PK-yritykset Pohjois-Suomen alueelta 27.11. mennessä.

Hakeakseen matka-avustusta yrityksen täytyy olla rekisteröitynyt MyCreativeEdge-sivustolle. Rekisteröitymisen voit tehdä täällä: http://www.mycreativeedge.eu/register/.

Luovan alan yritysten toimijoiden toivotaan muutenkin kirjautuvan MyCreativeEdge-sivustolle, jonka kautta voi helpommin verkostoitua muiden alueen toimijoiden kanssa ja lisäksi saada ajankohtaista tietoa projektin toimenpiteistä.

Kansainvälinen Creative Momentum (Luova hetki) -projekti tukee luovien alojen yrityksiä viidessä osallistuvassa maassa pohjoisen periferian alueella (Suomi, Ruotsi, Irlanti, Pohjois-Irlanti ja Islanti). Projekti toteuttaa yrittäjille erilaisia tukitoimenpiteitä, joista esimerkkeinä ovat mentorointi, luovien tilojen verkoston rakentaminen, rahallinen tuki (voucher) yrittäjän kannalta tärkeisiin tapahtumiin sekä MyCreativeEdge-sivuston edelleen kehittäminen käyttäjien tarpeisiin.

Lisätietoja antaa Creative Momentum -projektin projektipäällikkö Saila Puukko, Lapin ammattikorkeakoulu, p. 040 752 8573, etunimi.sukunimi@lapinamk.fi

Katso myös uutinen Torniossa pidetystä Luova hetki -tapahtumasta, jolla projektin Suomen osuus saatettiin käyntiin.

Hanketta rahoittaa Northern Periphery & Arctic (NPA) –ohjelma, sekä kansallisesti myös TEM. Hankkeessa on liitännäiskumppanina mukana Lapin yrittäjät ry. Lapin ammattikorkeakoulu toimii projektissa partnerina.

Lapin ammattikorkeakoulu on Euroopan unionin pohjoisin ammattikorkeakoulu. Sijainti on meille mahdollisuus erikoistua: vahvuutemme on arktinen olosuhdeosaaminen. Hyödynnämme pohjoisen tarjoamia rajattomia mahdollisuuksia niin opetuksessa kuin TKI-toiminnassammekin. Toimipaikkamme sijaitsevat Kemissä, Rovaniemellä ja Torniossa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs